Sindy de la Survivor le atacă pe Raluca Dumitru și Irisha: ”Au intrat cu niște aroganțe...”

 Stamen Diana
.

Sindy a fost eliminată de la Survivor și acum își spune părerea sinceră despre Raluca Dumitru și Irisha, adversarele sale. Războinica nu le-a menajat deloc pe cele două Faimoase și a mărturisit că nu era deloc încântată de prezența lor în competiție. Aseară, Irisha a fost niminalizată să iasă din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru și Irisha se numără printre concurentele noi de la Survivor și fac parte din echipa Faimoșilor, însă se pare că cele două nu erau deloc pe placul lui Sindy. Concurenta din echipa Războinicilor ar fi vrut să intre pe teren să le demonstreze că ea este mai bună decât ele și le poate bate cu ușurință pe traseu.

sindy-survivor-3-1sindy-survivor-3-1

Sindy de la Survivor a spus ce crede cu adevărat despre Raluca Dumitru și Irisha, concurentele din echipa adversă, iar Războinica nu le-a menajat absolut deloc pe cele două Faimoase.

'Fetele astea noi mă enervau. Irisha și Raluca sunt cam enervante. Deși noi care eram de atâta timp am trecut prin momente mult mai grele. Au intrat cu niște aroganțe de parcă li se cuvine totul. Le-am spus că dacă o să intru o să vadă ele. Nu am fost foarte vocală, chiar dacă ele au fost răutăcioase. Nu le-am răspuns așa pentru că voiam să demonstrez pe traseu. O singură dată sau de două ori am intrat pe traseu cu Irisha. Nu sunt împăcată cu ideea că am ieșit, pentru că eu am muncit foarte mult să ajung aici, mi-a fost greu și e enervant. Eu sunt foarte competitivă și aș fi intrat pe traseu accidentată și aș fi câștigat și așa, sunt sigură. Dar nu am mai avut șansa', a declarat Sindy.

Citește și: Sindy, atac dur la adresa lui Albert, după eliminarea de la Survivor: „E responsabil pentru ce s-a întâmplat'

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea: „Mi s-a spus că am cancer” /INTERVIU

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Sindy de la Survivor și-a făcut masaj singură pentru a se recupera

Războnica nu și-a dorit să plece acasă și voia să ajungă la finalul competiției, însă problemele de sănătate au oprit-o. Sindy a fost eliminată de la Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Concurenta din echipa Războinicilor a declarat că își făcea singură masaj timp de 4 ore pe zi, pentru a se putea recupera mai repede și a reveni pe traseu.

'Nu mă așteptam să ies din competiție, eram foarte pregatită să merg până la capăt. M-am accidentat foarte rău, mi-am rupt meniscul și ligamentele s-au întins. Am încercat să mă recuperez cât mai repede, îmi făceam masaj câte patru ore pe zi. Eram pregătită să intru din nou la joc, trebuia doar să trec de acel Consiliu. Eu mi-am facut masaj singură, sunt tehnician maseur, cu asta mă ocup. Eram foarte pregatită și am și făcut o promisiune, că dacă aș fi intrat nu ar mai fi câștigat Faimoșii. Mi-a fost foarte greu să stau pe bancă, îmi venea să intru așa, cu un picior', a declarat Sindy.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton