Simona Halep, interviu pentru CNN privind situația din România, în vremea coronavirusului: "Nu am ieșit deloc, iau totul în serios. Trebuie să fim puternici"

 Cica Cristina
.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a vorbit la CNN despre măsurile adoptate în Romania în contextul coronavirusului.

Simona-Halep-1Simona-Halep-1

Simona Halep a vorbit despre perioada de carantină din România. A menționat că în ceea ce o privește a luat foarte în serios măsurile impuse de autorități și că încearcă să evite să citească prea multe știri sau să se uite la televizor pentru a nu intra în panică.

'Nu am ieșit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Carantina a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România.

Citește și: L-ar sacrifica Simona Halep pe iubit pentru tenis?Răspunsul neașteptat al campioanei

Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe știri, deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria și stau în casă. Trebuie să fim puternici și pozitivi', a precizat sportiva pentru CNN.

Simona Halep: „Este dificil să stau atât fără tenis”

În egală măsură, Simona Halep susține că abia așteaptă să joace din nou tenis, chiar dacă nu știe când va fi posibil să se organizeze vreun turneu. Jucătoarea spune că aceasta este cea mai lungă perioada din cariera sa în care nu a jucat tenis.

'Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că amenințarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susțin toate turneele și aștept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea.

Citește și: Ce spunea Simona Halep despre familie și copii acum câțiva ani.FOTO de colecție!

Este ciudat să nu știm când vom putea juca din nou turnee. Pe ce suprafață vom juca? În ce țară? Nu există răspunsuri în acest moment, așa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Cea mai lungă perioadă din cariera mea, fără tenis', a mai menționat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Reamintim că Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru echipamente medicale, în vederea combaterii coronavirusului.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

Citește și: Aşa arăta Simona Halep în copilărie.Campioana avea părul scurt

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton