Simona Gherghe a vorbit pentru prima dată despre fertilizarea in vitro. Cum a rămas însărcinată la 41 de ani: ”Am avut un pic de noroc”

 Stamen Diana
.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la 41 de ani, iar mulți au crezut că nu a rămas însărcinată pe cale naturală. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a vorbit pentru prima dată despre fertilizarea in vitro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta este fericită că are familia pe care a visat-o dintotdeauna, iar cei doi copii îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedeta a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Mulți au pus la îndolaială faptul că Simona Gherghe a rămas însărcinată pe cale naturală, însă până acum vedeta nu a vorbit despre acest subiect.

'Ați făcut fertilizare in vitro? Întreb pentru că am 38 de ani și îmi doresc și eu bebe și n-a venit până acum', este întrebarea pe care a primit-o Simona Gherghe, din partea unei femei care o apreciază.

Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta prezentatoare de la Acces Direct a mărturisit că la ea nu a fost vorba de fertilizare in vitro, ci a avut noroc că a rămas însărcinată pe cale naturală. 'Nu, am avut un pic de noroc', i-a răspuns Simona Gherghe femeii care a întrebat-o.

Citește și: Simona Gherghe a atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, pe subiectul vaccinării: „Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare'. Vedeta și-a făcut un vaccin care ar avea efect și împotriva coronavirusului

Cum se înțeleg cei doi copii ai Simonei Gherghe

Relația dintre frățior a rămas tensionată, până ce Ana s-a obișnuit cu gândul că are un frățior. Simona Gherghe spune că tuturor le-a fost greu să se acomodeze cu venirea micuțului. 

Simona-Gherghe-despre-fertilizare-in-vitro-2Simona-Gherghe-despre-fertilizare-in-vitro-2

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele grave cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să mai sper'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton