Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație: "Cedăm pe rând" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au împlinit de curând trei ani de căsnicie. Vedeta a dat din casă și ne-a spus cum a fost cerută în căsătorie și care sunt secretele unei relații bine consolidate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Răzvan mai aveți timp doar pentru voi? De când aveți copiii, i-ați lăsat vreodată în grija bunicilor, fie și ca să ieșiți în doi la restaurant?

În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Aşteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile.

Anul acesta ați aniversat 3 ani de la căsătorie… Îți mai amintești cum te-a cerut Răzvan de soție? Te-a luat prin surprindere, a fost o cerere „ca la carte?

S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva aşteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea.

Cine a spus primul „te iubesc!? Ai simțit din prima clipă că el este alesul?

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care in doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu.

Simona-Gherghe-3Simona-Gherghe-3

Acolo unde există iubire, apare și puțină gelozie… Ți s-a întâmplat vreodată să-i reproșezi ceva soțului tău, fie și în glumă? Pe de altă parte, Răzvan s-a obișnuit cu gândul că ești o femeie complimentată zilnic de fani?

Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:”Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită'. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

Ca în orice cuplu, bănuiesc că, uneori, apar și mici disensiuni. Cum le gestionați? Care dintre voi cedează primul  și, mai ales, care e cel mai lung timp cât ați stat supărați?

Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă.

Soțul tău obișnuiește să te mai surprindă cu gesturi  romantice? Care este darul cel mai de preț din punct de vedere sentimental pe care l-ai primit de la el?

Cred că cele mai frumoase „daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton