Simina de la Puterea Dragostei este însărcinată. Andreea Mantea a făcut anunțul la TV

 Stamen Diana
.

Simina de la Puterea Dragostei este însărcinată cu Alex Zănoagă, bărbatul pe care l-a cunoscut la emisiunea de la Kanal D. Andreea Mantea a fost cea care a făcut anunțul la TV, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

S-au tot auzit zvonuri cum că fosta concurentă de la Puterea Dragostei așteaptă un copil. Andreea Mantea a confirmat la televizor că Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă, bărbatul pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii.

Andreea Mantea făcut anunțul în timp ce avea o discuție cu Bogdan Mocanu. 'Bogdan, eu am împins-o pe Simina spre Jador jumătate de sezon și ea este tot cu Alex Zănoagă. Este însărcinată cu el!', a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D.

'Degeaba dacă nu îl iubește nici pe unul, nici pe altul, nici pe Zănoagă, nici pe Jador. Se întâmplă greșeli, Andreea', a fost răspunsul lui Bogdan Mocanu.

Simina a concurat în primul sezon Puterea Dragostei de la Kanal D. După emisiune, ea și Alex Zănoagă continuă să formeze un cuplu. Ba chiar vor deveni părinți.

FOTO: Facebook

Simina și AlexSimina și Alex

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton