Silviu Huțanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul avea 37 de ani și nu avea boli grave

 Stamen Diana
.

Este vestea tristă a zilei! Silviu Huțanu a murit la doar 37 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19. Anunțul trist a fost făcut chiar de fratele lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul de doar 37 de ani și-a dat ultima suflare la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurghie din Iași. Silviu Huțanu a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19 și organismul lui nu a mai rezistat.

Citește și: Vlăduța Lupău a fost testată pozitiv cu COVID-19: 'Am avut simptome specifice unei răceli'

Apropiații spun că membrul formației SoundCheck Band nu avea nicio altă afecțiune gravă. După două săptămâni de stat la Terapie Intesivă, artistul s-a stins din viață joi, 29 octombrie. Fratele lui Silviu a fost cel care a făcut anunțul trist.

În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune', spune Alex, fratele lui Silviu Huțanu.

Citește și: Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

Silviu-Huțanu-a-murit-de-COVID-19-6Silviu-Huțanu-a-murit-de-COVID-19-6

Silviu Huțanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Prietenii și cei care l-au cunoscut pe tânărul artist sunt în stare de șoc. Pe rețelele de socializare au curs mesaje triste pentru Silviu. Multora nu le vine să creadă că artistul nu mai este printre ei și că a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Citește și: După declarațiile privind „minciuna COVID”, Dan Bittman s-a răzgândit: „Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să…”

A murit Silviu Huțanu, colegul și prietenul lui Călin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Și eu țineam mult la el. Dumnezeu să-l odihnească! Rog anti-botnițarii și ceilalți imbecili să-mi dea block', este unul dintre mesaje.

Dumnezeu să te ierte, Silviu Huțanu!! Îmi pare extrem de rău că nu ai reușit să învingi lupta cu boala și e foarte greu să acceptăm că de acum le vei cânta îngerilor! Drum lin să ai!', este un alt mesaj.

Citește și: Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford începe să dea rezultate. Când va fi gata și ce preț va avea

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton