Sienna Miller este din nou singură! Actrița s-a despărțit de logodnic, după 9 luni de relație

 Cica Cristina
.

Actrița Sienna Miller, în vârstă de 38 de ani, întâmpină probleme la capitolul dragoste! Vedeta s-a despărțit de logodnic după o relație care a durat mai puțin de un an!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragostea durează doar… 9 luni! Cel puțin asta se întâmplă în cazul Siennei Miller, care a pus capăt relației cu Lucas Zwirner.

S-ar spune că a treia oară este cu noroc, dat fiind că artista a rupt în alte trecut două logodne – cu Jude Law și Tom Sturridge. Însă, istoria se repetă și diva a decis să rupă și cea de-a treia logodnă, cu toate că părea că de data aceasta, în sfârșit, și-a găsit adevărata fericire în brațele comerciantului de artă din New York. Dar iată că aparențele înșală…

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Lucas Zwirner și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă fabulos, pe care vedeta încă îl mai poartă încă, în ciuda ruperii logodnei. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care s-a ajuns la despărțire și nici dacă mai există șanse de împăcare.

Citește și: Alin Oprea, primele detalii despre aventura extraconjugală! I-a destăinuit soției de la început că are o amantă:„Relația mea era una discretă, dar nu secretă…'

Sienna Miller a fost implicată în mai multe relații, dintre care și una controversată cu actorul căsătorit Balthazar Getty. De asemenea, s-a mai iubit și cu artiști cunoscuți precum Jude Law, Daniel Craig, Leonardo DiCaprio sau Orlando Bloom, scrie click.ro.

Vedeta are o fetiță, Marlowe Ottoline Layng Sturridge, în vârstă de 8 ani, care a rezultat din relația cu actorul Tom Sturridge.

Citește și: Fostul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit:„A fost un altruist, un ziarist excelent'

Arrivals at a screening of „21 Bridges” at the AMC Lincoln Square Theater in New York CityArrivals at a screening of „21 Bridges” at the AMC Lincoln Square Theater in New York City

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton