Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului: ”Iubita mea soție...”

 Stamen Diana
.

Fericire mare în familia vedetei de la Antena 1! Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară și a făcut anunțul chiar de ziua lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ziua lui de naștere, Șerban Copoț a împărtășit cu fanii săi o veste total neașteptată. Soția vedetei de la Antena 1 este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă o fetiță.

Pentru prima dată, Șerban Copoț va vedea cum este să fii tată de fată, pentru că vedeta are doi băieți. Fericirea pe care o simte acum prezentatorul de la iUmor este una care cu greu se poate descrie în cuvinte.

'Va multumesc din suflet pentru urari dragilor! 😊😄🤗 Dar cel mai important cadou va veni la sfarsitul lui noiembrie cand mult iubita mea sotie o sa aduca pe lume o fetita 🤗🤗🤗🤗 Sunt lesinat de nerabdare sa fiu tata de fetita 😊🙃😁 Tot binele din lume va doresc si va marturisesc ca sunt fericit pana la Dumnezeu si inapoi!
P.S. stiu ca poza e veche dar o ador!'
, a scris Șerban Copoț pe una dintre rețelele de socializare.

Șerban-Copot-tată-pentru-a-treia-oară-2Șerban-Copot-tată-pentru-a-treia-oară-2

La 38 de ani, fostul membru al trupei Animal X a primit cel mai frumos cadou. La sfârșitul lunii noiembrie, Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară, iar până atunci așteaptă cu sufletul la gură acest moment.

Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru.

Citește și: Șerban Copoț a ajuns la spital după o accidentare. Ce a pățit prezentatorul de la iUmor: „Când ești cu capul în nori…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton