Șerban Copoț a devenit tată a treia oară. Soția prezentatorului de la iUmor a născut o fetiță: ”Sunt copleşit de emoție”

 Stamen Diana
.

Fericire mare în familia lui Șerban Copoț, prezentatorul de la iUmor a deveni tată pentru a treia oară. Soția vedetei de la Antena 1 a născut o fetiță perfect sănătoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar în plină pandemie, Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară și nu-și mai încape în piele de fericire. Prezentatorul de la iUmor a anunțat că soția lui a născut astăzi dimineață, 18 noiembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Șerban Copoț a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară chiar de ziua lui de naștere. Acum, fostul membru al trupei Animal X este în culmea fericirii că fetița lui a venit pe lume.

'Gata! 🥰🤗🥳🥳🤗🥳🤗🥳🥳🤗La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că 'Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”.
P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele. 🤗🥰🤗 
#familie👨‍👩‍👦‍👦👼', a anunțat Șerban Copot pe una dintre rețelele de socializare.

Prezentatorul de la iUmor a postat un mesaj foarte frumos despre soția lui, dar și despre toate femeile care sunt mame. Felicitările au curs pe pagina de Instagram a lui Șerban Copoț.

Șerban-Copot-tată-pentru-a-treia-oară-2Șerban-Copot-tată-pentru-a-treia-oară-2

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Vedeta de la Antena 1 mai are doi băieți, iar vestea că va avea și o fetiță l-a bucurat enorm. Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru.

Prezentatorul de la iUmor este un familist convins, iar pentru a-și petrece mai mult timp alături de copii și soție, Șerban Copoț a anunțat că ia o pauză de la muzică.

Citește și: Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi'/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în șase luni, Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere. Ce pofte are iubita lui Smiley

Citește și: Probleme la Asia Express pentru Şerban Copoţ. „Începuse să mă doară, a fost îngrozitor!”

Citește și: Șerban Copoț a ajuns la spital după o accidentare. Ce a pățit prezentatorul de la iUmor: „Când ești cu capul în nori…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton