Șerban Copoț a ajuns la spital după o accidentare. Ce a pățit prezentatorul de la iUmor: "Când ești cu capul în nori..."

 Cica Cristina
.

Șerban Copoț s-a accidentat și a ajuns la spital. Din fericire, prezentatorul de la iUmor nu a avut nevoie de internare.

Serban-Copot-1Serban-Copot-1

Șerban Copoț a ajuns la spital, unde i s-au acordat îngrijirile de rigoare. Artistul a suferit un accident, care l-a trimis direct la spital. Diagnosticul de la specialist: luxație la glezna piciorului drept. Prezentatorul de la iUmor este nevoit să stea la repaus pentru recuperare, scrie cancan.ro.

Cântărețul în vârstă de 38 de ani a postat imaginea cu piciorul luxat și, cu simțul umorului caracteristic, a scris în dreptul imaginii: Cand esti cu capul in nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforțată'.

Nu a dat detalii despre cum s-a întâmplat totul, i-a răspuns doar unui fan că accidentul s-a produs din cauza neatenției.

Pe lângă comentariile în care oamenii îi urează „sănătate” și „însănătoșire grabnică”, s-au mai remarcat și altele haioase, prietenii și fanii fiind puși pe glume: „Cine a observat ca e epilat pe picioare doar cât să își ridice pantalonii?”, „Serbane, vezi că gătesc și la domiciliu daca ai nevoie”, „Sau te pregătești pentru Te Cunosc de Undeva?”, „Șerban parcă nu era Laurențiu Duță cu capul in nori dacă nu ma înșel?”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton