Semnificația colierului purtat de Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip. A aparținut și Prințesei Diana

 Mirea Roxana
.

Kate Middleton a dat dovată de stil, clasă și rafinament, sâmbătă, 17 aprilie, la funeraliile Prințului Philip. Ducesa de Cambridge a adus un omagiu Casei Regale Britanice și a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a. Același colier a mai fost purtat și de Prințesa Diana Înainte, în anul 1982.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Funeraliile Prințului Philip au avut loc sâmbătă. La capela Saint George de la Windsor, Kate Middleton a sosit alături de soțul ei, Prințul William, fără cei trei copii ai lor. Aceasta a fost prima apariție publică a Ducesei de Cambridge de când a fost anunțată moartea Prințului Philip.

ipiccy_imageipiccy_image

Kate Middleton a reuțit să dea o nouă lecție de clasă, rafinament și stil. Aceasta a îmbrăcat o rochie Roland Mouret, pe care a accesorizat-o cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy. Soția Prințului William a mai purtat această rochie și în anul 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării.

La întrega ținută, Kate Middleton a adăugat un frumos colier din perle pe care l-a împrumutat de la însăși Regina Elisabeta a II-a, potrivit Daily Mail.

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip.Cum s-a semnat

Citește și: Regina Elisabeta renunță la o tradiție, de dragul lui Harry.Nu vrea să-l pună într-o situație delicată la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Citește și: Prințul Philip a fost înmormântat.Imaginea emoționantă a Reginei Elisabeta, singură, în capelă

Colierul purtat de Kate Middleton aparținei Reginei

Kate Middleton a vrut să aducă un omagiu Casei Regale Britanice, iar la înmormântarea Prințului Philip, a purtat un colier din perle care aparține Reginei Elisabeta a II-a. același colier a mai fost purtat de Ducesa de Cambridge la aniversarea de 70 de ani a cuplului regal, la Castelul Windsor, în 2017.

De asemenea, chiar și Prințesa Diana a purtat frumoasa bijuterie, în anul 1982. Regila Elisabeta i-a îmbrumutat nurorii ei colierul pentru un banchet dat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Acest colier din perle a fost creat special pentru Regina Elisabeta și a fost un cadou pe care l-a primit din partea guvernului japonez.

Sursa Foto: Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton