Semne de flirt între Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express. Blonda s-a dovedit generoasă: ”Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă”

 Oana Popoiag
.

Deși Carmen Grebenișan și Florin Ristei nu s-au simpatizat niciodată, se pare că ceea ce părea un conflict fără sfârșit începe să se tranforme într-un flirt fără margini la Asia Express. Chiar dacă mascat în continuare în sarcasm. Frumoasa blondă i-a donat bani lui Ristei în Filipine, iar dialogul dintre cei doi a stârnit hohote de râs din partea celorlalți concurenți.

Încă de la începutul experienței Asia Express, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au dat de înțeles că nu se prea suportă. N-ar fi însă prima dată în istorie când chimia dintre doi oameni este mascată în ironii și cuvinte grele.

După ce Florin Ristei a ajutat-o să obțină imunitate, Carmen Grebenișan a recunoscut că artistul este 'de treabă' și chiar 'simpatic'. Grebenișan și partenera sa de la Asia Express, Alina Ceușan, sunt pe cai mari, având în vedere că fetele s-au calificat deja pentru Taiwan, cea de-a doua destinație Asia Express, în timp ce frații Ristei luptă pentru a nu fi eliminați.

Carmen Grebenișan, gest generos pentru Florin Ristei la Asia Express

Ultima etapă din Filipine le-a oferit telespactatorilor un moment aparte între eternii rivali Carmen Grebenișan și Florin Ristei, după ce blonda s-a oferit să-i doneze bani cântărețului.

Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!', a spus Carmen Grebenișan.'Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit',a continuat aceasta, lăsându-I lui Alex Abagiu de înțeles că este vorba despre nunta ei cu Ristei.

Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia ExpressCarmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express

Foto: Antena 1, Instagram

Citește și: Bianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din Mediaș a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton