Cum arată și cum se simte Selma Blair, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă! A pozat în costum de baie

 Cica Cristina
.

Vești bune despre Selma Blair! Vedeta, care a primit un diagnostic crunt în urmă cu doi ani, pare că și-a mai revenit. După ce a renunțat la baston, actrița pare că se simte din ce în ce mai bine, arătând chiar mai tânără, după ce și-a surprins fanii în costum de baie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta, care a împlinit de curând 48 de ani, dovedește că atunci când există o voință de fier și un optimism puternic poți face față mai ușor unei boli grave. Actrița nu s-a lăsat consumată de diagnosticul teribil primit, iar primele semne de ameliorare a stării de sănătate au început deja să se vadă.

În urmă cu trei luni a renunțat la baston, iar ultimele fotografii postate de vedetă pe rețelele de socializare imprimă mai multă energie. Selma Blair arată din ce în ce mai bine, lucru observat și de fani, care i-au spus că arată cu 20 de ani mai tânără.

Citește și: A murit Ben Cross, cunoscut din „Star Trek'!Actorul abia încheiase filmările pentru o producție horror

Actrița din Cruel Intentions a pozat în costum de baie și arată senzațional! Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare, fani din toate colțurile lumii lâsând mii de comentarii pozitive: „Arăți atât de bine”, „Ești cu adevărat de admirat. Scleroza multiplă sau orice altă boală care pune viața în pericol poate înfrânge pe oricine, fără posibilitatea de revenire. Lupta cu depresia poate fi cruntă. Sunt sigură că duci luptele tale, dar ești de aplaudat pentru puterea și zâmbetul pe care le afișezi”, „Arăți atât de sănătoasă, mă bucur că ți-ai mai revenit”, „Ești o adevărată inspirație”, „Revenirea ta este cel mai bun lucru din 2020”, „Câți ani ai? Arăți ca de 20”, „Nu există vreo femeie pe Pământ la care să fi văzut frumusețea ta unică … trecut sau prezent. Tu, literalmente, devii uimitoare pe măsură ce îmbătrânești”, sunt doar câteva dintre comentariile care au umplut de bucurie sufletul artistei.

Citește și: Vestea care a luat prin surprindere showbizul.Gina Pistol, însărcinată?

Boala Selmei Blair este în etapa de stagnare

Selma Blair a primit diagnosticul de scleroză multiplă în urmă cu doi ani, însă simptomele începuseră să-și facă apariția în urmă cu ani buni. Nu se ferește deloc să vorbească despre boala de care suferă: a dezvăluit în repetate interviuri, cu toate că vorbește mai greoi din pricina disfoniei spasmodice, scrie pe rețelele de socializare și le împărtășește fanilor simptomele bolii și cum au evoluat în cazul ei. Din fericire, boala este acum în faza de stagnare.

Citește și: Jassim-Mohamad Al Hamdani, concurent în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Antena 1, a murit

Maladia de care suferă are manifestări de-a dreptul îngrozitoare și mulți pot ajunge chiar imobilizați la pat. Cu toate acestea, Selma nu a clacat, ci afișează un zâmbet aproape la fiecare apariție, bucurându-se și valorificând din plin fiecare clipă petrecută în preajma celor dragi, mai ales când este cu fiul ei. Cel puțin, așa reiese din imaginile postate de socializare. Alături să o sprijine și să îi ofere ajutorul necondiționat în aceste momente este si partenerul ei, Ron Carlson.

Selma-Blair-1Selma-Blair-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton