Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes: ”Să vă văd ce mai ziceți”

 Stamen Diana
.

Așteptarea a luat sfârșit, iar Selly a aflat ce notă a luat la BAC. Vloggerul român a reușit să surprinsă pe toată lumea cu media finală, iar când a spus că examenul a fost ușor pentru el nu a glumit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Mulți erau curioși dacă Andrei Șelaru va promova acest examen, iar acum toată lumea a fost surprinsă de rezultatele obținute de acestea. Curiozitatea unora a luat sfârșit, pentru că Selly a dezvăluit ce notă a luat la BAC.

Surpriză pentru toată lumea! Vloggerul român se mândrește cu media 9.60 la Bacalaureat. Selly a luat la BAC o notă foarte mare și acum se poate bucura în continuare de proiectele pe care le are pentru viitor.

La Limba și Literatura Română, tânărul din Craiova a obținut nota 9.50, la Matematică 9.60, iar la Biologie 9.70. Cea mai mare notă obținută de Selly la BAC a fost la Biologie.

'Să vă văd ce mai ziceți. Să mai aud eu acum gurile rele… Ai aranjat, ai copiat, ai făcut. Când înveți faci, când nu înveți… nu faci', a fost mesajul lui Selly, după ce a aflat ce notă a luat la BAC.

Citește și: Selly a făcut accident. Mașina de 70.000 de euro a fost grav avariată

Selly a luat nota 9.60 la BAC! Ce planuri de viitor are

La ce materie ți-a făcut cea mai mare plăcere să înveți, la care îți vine cel mai greu și la ce facultate vrei să mergi?

La matematică și la biologie îmi place să învăț, iar la română mă obosește învățatul de comentarii, mi se pare fără sens. Limba și literatura română este în general o materie foarte frumoasă, dar tocitul comentariilor pentru examene e o prostie. După BAC voi merge la o facultate pe zonă de business, „Tiffin University se numește.

Citește și: Selly, apariție de senzație la BAC. Cum s-a prezentat vloggerul la examen: „Cam prea simplu. Încă două probe și începe vara”

Privind în urmă, cum a rămas în mintea ta ultima zi „normală de liceu? Ce ai făcut în ziua aceea?

Nu mai țin minte cum a arătat ultima zi de liceu de anul acesta. În toată alergătura mea, nu m-aș fi gândit vreodată că aia e ultima zi în care dau pe la școală.

Dar tu mai dădeai pe la liceu, mai reușeai să ajungi la ore, în contextul în care ai deja 1000 de lucruri de făcut, de la vloguri până la filme și alte proiecte?

Când eram în Craiova, mergeam zi de zi la liceu. Când jobul presupunea să fiu în alt oraș, nu aveam cum să particip la ore, dar eu zic că am găsit un  echilibru  și  am reușit să dau suficient de des pe la ore.

Ce-nota-a-luat-Selly-la-BAC-2Ce-nota-a-luat-Selly-la-BAC-2

Citește și: S-au afișat notele la Bacalaureat 2020. Ce rezultate au obținut Selly și iubita lui, fiica lui Liviu Vârciu și alți tineri celebri

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton