Sebastian de la Survivor, despre starea de sănătate a fratelui său: „Ne bucurăm că e în viață”

 Mirea Roxana
.

Sebastian Chitoșcă, după ce a ajuns în țară de la Survivor, a făcut mai mult dezvăluiri despre parcursul lui în competiție. Pe lângă experiența din Republica Dominicană, acesta a vorbit și despre starea de sănătate a fratelui său. Sebastian Chitoșcă își iubește din suflet fratele și este în stare de orice sacrificiu pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a vorbit și în cadrul competiției despre fratele său, care, în urmă cu mai mult timp, a suferit un accident. În urma accidentului, fratele Faimosului a stat aproximativ o lună și jumătate în comă. Ba mai mult, acesta a suferit și două intervenții pe creier. Cu toate că medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire, Sebastian Chitoșcă spune că fratele său a reușit să învingă.

s1-1s1-1

Sebastian Chitoșcă, după ce s-a întors de la Survivor, a oferit detalii despte starea actuală de sănătate a fratelui său. În plus, Faimosul are de gând să rămână în Germania, acolo unde s-a mutat cu soția lui pentru a fi mai aproape de fratele lui.

Citește și: Elena Marin s-a accidentat la Survivor:„Mă doare piciorul!'

Citește și: Trecutul neștiut al lui Albert de la Survivor.De ce a renunțat la jobul din Londra

Citește și: Cum a reacționat Raluca Dumitru după ce Zanni a fost bătut de Elena, pe traseu:„Sunt foarte supărată'

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc'

Sebastian de la Survivor, despre fratele lui

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a declarat că fratele lui se află în imposibilitatea de a mai munci, așa că speră că el îl va putea ajuta și pe viitor. În plus, Faimosul a mai dezvăluit că, după accident, fratele lui „se poate comporta cât de cât ca un om normal' și că, din nefericire, nu mai aude deloc cu o ureche.

Fizic, fratele meu e oarecum ok, dar problemele se tot adună. De atunci și până acum l-a lăsat și soția, a rămas singur, copilul e cu mama. Niciodată o problemă nu vine singură. El nu mai poate să muncească, sper să pot să îl ajut. Se poate comporta cât de cât ca un om normal, dar nu ca omul care era înainte. Cea mai gravă problemă e că nu mai aude cu o ureche și că nu mai poate să muncească toată viața. E clar că nu se mai poate întreține. Noi ne bucurăm că e în viață', a declarat Sebastian de la Survivor, pentru wowbiz.ro.

Sebastian nu vrea să se întoarcă în România după Survivor

Sebastian Chitoșcă a spus că nu are de gând să revină în România după Survivor, emisiune difuzată la Kanal D, însă i-ar plăcea să activeze la o echipă din Germania. În plus, acesta spune că soția lui are un job stabil în țara adoptivă, iar el oricum vrea să rămână alături de fratele lui.

Sincer să vă zic, mi-ar plăcea să activez la o echipă în Germania. În România cu siguranță nu am să o mai fac, nu mai am cum. Ca să mă întorc în țară ar trebui să îmi părăsesc fratele, în primul rând. Noi ne-am stabilit acolo, soția are un job stabil, ar fi păcat să renunțe. Nepoțelul meu activează la o echipă acolo, iar antrenorul lui mi-a propus să antrenez o echipă de copii și să joc la echipa orașului și să mă antrenez de 3 ori de săptămână cu ei. Dacă nu, cu siguranță îmi voi găsi un job în Germania, pentru că trebuie să supraviețuim, fără sacrificii nu îți dă nimeni', a mai mărturisit Sebastian Chitoșcă.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton