Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată! Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

 Cica Cristina
.

Sebastian Stan și iubita lui au plecat într-o nouă vacanță. Actorul pare mai îndrăgostit și mai fericit ca niciodată. Iată cum au fost surprinși de paparazzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Stan pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Alejandrei Onieva, iubita lui de jumătate de an. Actorul de origine română a plecat iarăși într-o vacanță romantică alături de frumoasa lui parteneră în vârstă de 28 de ani.

Starul de 38 de ani pare în culmea fericirii când este în brațele blondinei. Cei doi au evadat în Tulum, Mexic, un oraș situat în peninsula Yukatan și fotografiile surprinse de paparazzi ilustrează că s-au simțit excelent.

S-au bucurat de apa mării și nu s-au putut abține să nu se sărute pasional. Au fost romantici, au făcut o serie de gesturi tandre, profitând din plin că plaja nu era deloc aglomerată.

Sebastian Stan și actrița Alejandra Onieva formează un cuplu de șase luni. Primele imagini cu îndrăgostiții au apărut în vara acestui an, când au fost plecați într-o altă vacanță, în Ibiza.

„Mama mea a insistat să continui să vorbesc românește'

Actorul s-a născut în Constanța, dar a părăsit România la vârsta de numai opt ani, împreună cu mama lui. S-au mutat inițial în Austria, iar apoi în Statele Unite, unde destinul i s-a schimbat radical, semn că statutul de star îi era deja rezervat.

„Mama mea a fost cea care a insistat să continui să vorbesc românește, ei îi datorez asta, deși a fost destul de dificil, noi mai întâi am plecat în Austria, unde a trebuit să învâț germană, mai apoi în America, unde am învâțat engleză', a declarat actorul în 2018, când a venit în România ca invitat special al celei de-a doua ediţii American Independent Film Festival, unde a prezentat filmul I, Tonya, în regia lui Craig Gillespie.

Citește și: Sebastian Stan, celebrul actor român de la Hollywood, are o nouă iubită.Cei doi s-au sărutat pasional pe plajă!

Citește și: Sebastian Stan, în România.Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă pe actorul român din Gossip Girl

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko i-a făcut avansuri în direct, la Ferma, iar Andrei Stoica i-a făcut cunoștință cu soția lui:„Să o stimezi, să o respecți!'

Sebastian Stan s-a iubit cu Leighton Meester

Sebastian Stan a avut anterior o relație cu Leighton Meester, colega sa de platou din serialul „Gossip Girl'. Între timp, actrița a născut în mare secret, iar ea și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară. Chiar actorul a confirmat vestea!

În cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular, a fost dat de gol de unul dintre participanți, care a menționat că Adam ar fi devenit tată pentru a doua oară și nu a avut încotro decât să recunoască: „Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis.’

Leighton Meester și Adam Brody s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Oranges’, în urmă cu 9 ani. Au început o relație 2 ani mai târziu, iar în 2014 și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii, care a fost tot secretă, în California.

Leighton Meester și Adam Brody mai au împreună o fiică de 5 ani, Arlo Day Brody.

Sebastian Stan a mai avut apoi o relație de durată cu actrița de origine rusă Margarita Levieva, după care a decis să se concentreze pe cariera lui!

Cine e Sebastian Stan

Marii regizori i-au remarcat şarmul şi talentul şi l-au cooptat în producţii de Oscar. În „Marţianul (care a primit şapte nominalizări la Oscar) a jucat alături de Matt Damon, iar în altă peliculă premiată, „Lebăda Neagră, face parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.

Sebastian-Stan-1Sebastian-Stan-1

A jucat şi în music-hall-uri pe Broadway şi în serialul american, popular printre adolescenţi, „Gossip Girl. În cel mai recent film din trilogia „Captain America joacă un rol principal alături de Robert Downey Junior, Scarlet Johanson, Chris Evans, Hugo Weaving sau Samuel L. Jackson. Actorul român a primit chiar şi câteva replici în limba română.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton