Sebastian Rulli, frumușelul din telenovelele sud-americane, a pozat gol, pe Instagram! Cei 8 milioane de fani sunt în delir!

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Rulli este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovelele sud-americane și în topul celor mai sexy bărbați din lume. Cei 8 milioane de fani ai săi de pe Instagram sunt în delir, zilele astea, pentru că actorul de 44 de ani a postat o serie de fotografii în care apare gol-goluț, pe o plajă exotică.

Sebastian Rulli a pozat gol pe InstagramSebastian Rulli a pozat gol pe Instagram

Sebastian Rulli se află în vacanță împreună cu soția sa, actrița Angelique Boyer, de care s-a îndrăgostit chiar pe platourile de filmare și pe care a avut-o drept parteneră în numeroase telenovele.

Cei doi au profitat din plin de vacanță de pe plaja pustie  Riviera Maya și s-au jucat cu aparatul foto. Astfel, au apărut, pe contul de Instagram al lui Sebastian, o serie de fotografii în care actorul de telenovele apare gol-goluț, mândru de formele sale sculptate la sala de sport.

În toate fotografiile este etichetată Angelique, semn că soția sa este persoana din spatele camerei foto. Astfel, nu doar că soția lui nu a luat foc la gândul că multe milioane de femei îi vor vedea bărbatul complet dezbrăcat, ba chiar i-a susținut din plin inițiativa și l-a încurajat să continuie.

Sebastian Rulli a primit multe zeci de mii de comentarii din partea fanilor, aceștia felicitându-l pentru curaj, dar și pentru felul în care arată la 44 de ani.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli au jucat rolurile principale din telenovela fenomen Teresa, difuzată pe Acasa TV, dar și în producția recentă Tres Veces de Ana (Cele trei fețe ale Anei), difuzată pe postul de televiziune Happy Channel. Însă, cei doi s-au iubit cu patimă și în telenovela Lo que la vida me robo (Ceea ce viața mi-a furat), în timpul filmărilor născându-se, de fapt, povestea de dragoste reală dintre actori. Sunt împreună din 2014.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton