Sebastian Chitoșcă o vrea eliminată de la Survivor pe Elena Marin: "Prefăcuta asta, nu o mai suport"

 Cica Cristina
.

Cresc tensiunile în tabăra Faimoșilor. După ce Zanni a subliniat că războiul dintre el și Elena Marin a fost oficializat, Sebastian Chitoșcă nu se mai poate abține. Aruncă cuvinte grele la adresa colegei sale și o acuză că ar fi prefăcută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile din tabăra roșie nu sunt nici pe departe aproape de a se stinge. Războiul pare că abia a început, iar Zanni nu s-a ascuns deloc și a spus pe față, după ce a fost nominalizat de către Elena Marin, că va lupta cu îndârjire împotriva colegei lui.

Se pare că are și un aliat în tot acest război și este vorba despre fotbalistul Sebastian Chitoșcă, de care Zanni s-a apropiat foarte mult. Cei doi sunt prieteni și se sprijină unul pe celălalt atunci când este nevoie.

Elena-Marin-1-2Elena-Marin-1-2

Zanni: „Nu mă interesează deloc de echipă'

În ediția din 12 martie, Zanni, care nu se teme niciodată de controversele pe cre le generează, nu se ferește să spună adevărul. Nu se ascunde după deget și recunoaște că este individualist. Cel mai mult îl interesează să aibă ce mânca și este preocupat de soarta sa. El susține că toți concurenții gândesc așa, numai că nu au puterea de a admite în fața camerelor.

Eu sunt foarte individualist. Nu mă interesează deloc de echipă. Așa e toată lumea, dar nu vor să recunoască', spune Zannidache.

Sebastian Chitoșcă: „Elena Marin n-are niciun rol în emisiune'

La rândul lui, Sebastian Chitoșcă i se va destăinui prietenului din concurs, Zanni. Fostul fotbalist îi spune că nu o mai suportă pe Elena Marin, nu doar din cauza faptului că se victimizează prea mult, ci și pentru că ar fi prefăcută. Famosul ajunge la concluzia că, de fapt, dansatoarea Andreei Bălan nu ar avea nici un rol în emisiune.

Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena. Nu o mai suport deja! Prefăcută sau nu, nu se mai termină! Ia toate chestiile, problemele prea personal. N-are niciun rol în emisiunea asta', este de părere Sebastian.

Citește și: Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos:”E război cu greutăți mari”

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin:”Ești o persoană de cea mai joasă speță!”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:„Primul pas l-am făcut eu'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o.„Vom trece peste asta…'

Sebastian Chitoșă, criză de nervi în timpul jocului

Tensiunea din timpul jocurilor cu miză mare, cum este cel de imunitate, își pune amprenta asupra tuturor concurenților. Plus că la mijloc mai este vorba și despre alți factori, precum foamea sau oboseala. În primul joc de imunitate al săptămânii, Sebastian Chitoșcă nu-și mai poate ține nervii în frâu.

Sportivul se rănește pe traseu și va avea o ieșire nervoasă. Aruncă cu recuzita jocului, în încercarea de a se calma, însă spiritele se încing destul de tare.

Zanni: „E oficializat războiul cu Elena Marin'

Zannidache s-a arătat surprins și totodată deranjat de gestul Elenei Marin, de a-l nominaliza la ultimul consiliu de eliminare, după ce Faimoasa a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. Declarațiile sale au fost tăioase.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea.

Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum. Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea’, a spus Zannidache.

Tensiuni la consiliul de eliminare

În urma jocului de imunitate, echipa care va pierde pe traseu va avea de făcut nominalizări. Un coleg va trebui să fie propus spre eliminare, în timp ce echipa ce deține totemul de imunitate va putea răsufla liniștită, cel puțin până la al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Ca în fiecare săptămână, tensiunile își vor spune cuvântul, dat fiind cât de mare este miza: cineva ar putea pleca din concurs peste câteva zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton