Sebastian Chitoșcă nu vrea să se întoarcă în România, după Survivor: „Să mă angajez ca ce?”

 Mirea Roxana
.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a renunțat la fotbal pe când avea doar 27 de ani. Faimosul a plecat în Gemania pentru a-și îngriji fratele care a suferit un accident grav. Sebastian Chitoșcă a luat în calcul avantajele oferite de țara gazdă și a decis că nu mai vrea să se întoarcă în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a renunțat la fotbal după ce fratele lui a suferit un accident grav.

Chiar dacă își cumpărase o casă în Piatra Neamț din salariul de fotbalist, Faimosul preferă traiul din Germania, chiar dacă acolo este nevoit să aibă un alt serviciu decât cel de fotbalist. Sebastian Chitoșcă spune că un salariu din România nu l-ar putea ajuta să își întrețină familia și că incertitudinea și sistemul de la noi l-au făcut să își dorească să nu se mai întoarcă.

seb1seb1

E foarte greu să devii antrenor în România, trebuie sa faci vreo 8 ani de zile școală și cursuri. E foarte greu, și în 8 ani de zile dacă tu nu faci nimic productiv în Romania ajungi „la sapă de lemn', pentru că la noi în țară e greu financiar. Să mă angajez ca ce? Dacă vorbim de antrenor la copii, e o sumă foarte mică, și nu pot să-mi întrețin familia cu banii respectivi. Incertitudinea și sistemul care este în România m-a făcut să renunț la ideea de a mai sta în țară. Îmi place foarte mult aici, în Germania!', a dezvăluit Sebastian Chitoșcă pentru site-ul oraexactainfotbal.ro.

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:”Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor:”Se vede că ai crescut la țară”

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România:'Așa a decis Andrei'

Citește și: Aurora Cornu a murit.Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „ „Orice e mai bine '

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România este stabilit în Germania împreună cu familia lui. Faimosul nu crede că va mai reveni în România. De asemenea, acesta a afirmat că fratele lui și-a revenit datorită sistemului medical din țara gazdă și că Salariul minim pe economie în Germania este cât al unui fotbalist de Liga a 2-a.

Orice e mai bine aici decât în țară. Mie îmi place aici că lumea e civilizată, e corectă, dacă tu îți vezi de treaba ta nu are nimeni treabă cu tine, asta e cel mai important. Salariile la un serviciu minim pe economie sunt cam cât ia un fotbalist de Liga a 2-a, dar șmecher așa', a mai spus Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România are peste 100 de meciuri în Liga I și a jucat fotbal la FCSB, Ceahlăul, Universitatea Cluj sau FC Botoșani. Faimosul a jucat și la naționala Under19, alături de care a participat la Campionatul European. În momentul în care a fotărât să renunțe la fotbal, acesta tocmai bătuse palma cu CSA Steaua pentru un salariu de 8.000 de lei pe lună, potrivit WOWbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton