Se îmbracă românește! Meryl Streep, apariție de senzație, la 71 de ani: a purtat o ie și jeanși mulați

 Cica Cristina
.

Diavolul se îmbracă de la Prada este cu siguranță un film de referință atunci când vine vorba despre Meryl Streep. Se pare însă, că vedeta nu poarta doar firme cunoscute, ci se îmbracă și românește chiar dacă nu știe! Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Meryl Streep a făcut furori pe străzile din Santa Monica, California. Marea actriță a fost surprinsă de paparazzi în timp ce își plimba câinile. Vedeta purta mască, o șapcă, o pereche de blugi și surpriză… o bluză cu motive românești.

Câștigătoarea a trei premii Oscar a făcut senzație cu bluza în alb-roșu.

Citește și: Cum arată Carmen Harra, în costum de baie, la 65 de ani:„Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri!'

După apariția imaginilor, reprezentanții organizației La blouse roumaine au precizat că îi vor trimite actriței în vârstă de 71 de ani o bluză originală românească.

Da, chiar îi vom trimite o IE, apropos de postarea anterioară în care apare într-o bluză de inspirație, așa cum a fost fotografiată zilele trecute în Santa Monica, California. E un mod de a-i spune o poveste despre femeile României, așa cum ne-a spus și ea despre femeile lumii prin rolurile pe care le-a interpretat. E un mod de a provoca artizanii să își promoveze creațiile, de a scoate în evidență autenticul, de a comunica prin IE un mesaj', au precizat ei.

Citește și: Carmen Grebenișan se mărită! Cum a fost cerută în căsătorie:„Total neașteptat'

Meryl Streep se menține în formă la 71 de ani

Meryl Streep arată splendid la 71 de ani! Actrița cu cele mai multe nominalizări la Oscar se menține în formă și mulți ar dori să-i afle secretele!

Meryl Streep a declarat în repetate rânduri că operațiile estetice nu reprezintă o opțiune pentru ea și chiar dacă trăiește într-o lume în care majoritatea femeilor aleg să apeleze la chirurgie în căutarea tinereții veșnice, ea a ales să îmbătrânească natural.

Citește și: Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta:„E un moment unic în viață'

Nu se teme de riduri și nici să-și arate vârsta: „Mi se pare că oamenii arată caraghios când li se îngheață fața. Nu înțeleg de ce fac acest lucru!', spunea Meryl Streep la un moment dat.

Unul dintre cele mai simple trucuri la care apelează pentru a avea un ten fără imperfecțiuni este că evită să-și atingă fața cu mâinile. Motivul? Pentru a nu transfera bacteriile de pe mâini pe față. Astfel sunt favorizate infecțiile care pot determina apariția eczemelor.

EXCLUSIVE: Meryl Streep takes her dog on a walk in Santa MonicaEXCLUSIVE: Meryl Streep takes her dog on a walk in Santa Monica

Sursa foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton