Se complică divorțul Andreei Bălan de George Burcea: "El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră"

 Cica Cristina
.

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea se vor despărți a fost un șoc în showbiz, iar acum se pare că lucrurile se complică și divorțul nu mai este o simplă formalitate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Burcea se arată decis să dezvăluie partea lui de adevăr, acesta urmând să afirme că el a fost cel înșelat pe parcursul căsniciei. Deși este extrem de greu de crezut, există posibilitatea ca actorul să mărturisească în instanță că a fost înșelat de soție în timpul căsniciei, fiind susținut și de actuala poveste de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Citește și: Andra, însărcinată a treia oară? Anunțul lui Cătălin Măruță:„În perioada asta…'

'Andreea Bălan a crezut că nu aude bine când a aflat ce spune George Burcea despre ea. El susținea, voalat, că Andreea Bălan nu i-ar fi fost fidelă de-a lungul mariajului, ceea ce este, evident, absurd. În primul rând, mariajul lor a ținut doar câteva luni, cei doi despărțindu-se în iarnă, atunci când el a fost nevoit să își hainele și să plece din casa ei. În al doilea rând, el sugerează că relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una mai veche, dar adevărul este că ea și Tiberiu au început să vorbească abia în luna iunie. Dar el vrea să o discrediteze pe Andreea, acum este și ea convinsă că va avea parte de un proces dificil. El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră. De altfel, Andreea Bălan a încercat ani la rândul să îl ducă la diverse reality-show-uri, dar George Burcea era refuzat de fiecare dată, în ciuda faptului că era partenerul ei de viață, iar acum, brusc, când a început scandalul, a devenit interesant…', a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:„În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'

Andreea Bălan vrea un divorț rapid și liniștit

Andreea Bălan este psă într-o situație dificilă, mai ales că artista dorea să aibă parte de un divorț liniștit, asfel încât fetițele ale să fie cât mai puțin afectate. 'Andrea Bălan voia un divorț liniștit din mai multe motive. În primul rând, ei nu îi plac scandalurile, mai ales că se teme că le-ar putea afecta pe cele două fiice ale sale. În al doilea rând, vrea ca totul să se termine cât mai repede și să își poată vedea fiecare de viața lui. În plus, o deranjează enorm că George Burcea evită să spună adevărul și, mai mult chiar, are grijă să sugereze, pentru a deveni cât mai vizibil ba că a fost înșelat, ba că s-a împăcat cu Andreea Bălan. De altfel, chiar zilele trecute, deși el este plecat de două săptămâni la filmări la Ferma, George Burcea a postat pe contul lui de socializare imagini cu el făcându-le băiță fetelor chiar când Andreea Bălan posta ceva asemănător, iar lumea a făcut legătura dintre ei doi și a crezut că s-au împăcat. Iar Andreea Bălan nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el după ce a fost terfelită de George Burcea în public', a mai dezvăluit sursa citată.

Citește și: Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț:„Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să…'

Se pare că până la acest moment, actorul nu ar fi contribuit cu nimic din punct de vedere financiar la creșterea fetițelor, iar odată cu pronunțarea divorțului el va fi nevoit să plătească retroactiv, o sumă mai mare. 'În opt luni, de când Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți, el nu a contribuit cu nimic la creșterea fetițelor pe care le au împreună. Normal, când se va pronunța divorțul, el va trebui să plătească o sumă mare, din urmă, pentru pensia alimentară, iar suma cu pricina depășește cu mult posibilitățile lui financiare'.

Andreea-Balan-2-2Andreea-Balan-2-2

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton