Schimbări majore în viața Lidiei Buble, după despărțirea de Răvan Simion. Artista s-a mutat în casă nouă

 Cica Cristina
.

Lidia Buble a fost nevoită să o ia de la capăt după despărțirea de Răzvan Simion. Artista pare să se descurce de minune, și-a găsit o nouă locuință, în plus poate conta pe sprijinul mamei sale, care se află în Capitală pentru a-și susține fiica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a ieșit dintr-o relație care a durat cinci ani, iar acum a luat totul de la capăt. Solista a petrecut o bună perioadă de timp la Deva, alături de familia ei. A contat pe sprjinul tuturor, mai ales pe cel al mamei sale, care se află acum în Capitală pentru a-și ajuta și consola fiica.

După ce a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și lua mama, Lidia Buble a mers să ridice haine de la spălătorie, a făcut cumpărăturile, după care s-a îndreptat spre noua sa locuință, care s-ar afla într-un cartier rezidențial din Corbeanca, potrivit cancan.ro.

Citește și: Raluca Podea nu a iertat-o pe Brigitte! Fosta iubită a lui Florin Pastramă, reacție dură în cazul conflictului dintre brunetă și fiul ei:„O să plătească cu vârf și îndesat!'

Se pare că vedeta se descurcă foarte bine, chiar dacă nu mai contează pe ajutorul unui bărbat. Atât timp cât îi stau alături persoanele dragi nici nu pare să simtă lipsa vreunei prezențe masculine în viața sa.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani

După o serie de zvonuri privind despărțirea lor, Răzvan Simion a confirmat separarea de Lidia Buble, menționând că rămân buni prieteni. Răzvan Simion a anunțat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine.

Citește și: Marcel Pavel, care se luptă cu noul coronavirus și o dublă pneumonie, a fost scos de la aparate:„S-a speriat foarte tare'

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a transmis Răzvan Simion în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit înainte de nuntă, după 6 ani de relație!Cine e milionarul care i-a pus din nou inima pe jar

Lidia-1-1Lidia-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton