Scene fierbinți la Ferma. Diana Belbiță și Marius Crăciun au împărțit același pat!

 Oana Popoiag
.
Diana Belbiță și Marius CrăciunDiana Belbiță și Marius Crăciun

Se încing spiritele la Ferma! Aflați sub presiune, în condiții de stres, concurenții cedează nervos pe rând, dar iată că se întâmplă și reversul medaliei. Între Diana Belbiță și Marius Crăciun, ceea ce părea doar o strânsă prietenie începe să se transforme în altceva. Avem imagini.

Viața la Fermă nu e deloc ușoară. Misiunile pe care le au de îndeplinit, presiunea și micile bisericuțe care se formează îi fac pe concurenți să cedeze nervos pe rând. Dar iată că se poate întâmpla și opusul și anume…dragostea. Să nu ne grăbim, totuși, să tragem concluzii pripite, însă aproape că nu avem de ales văzând imaginile fierbinți în pat cu Diana Belbiță și Marius Crăciun.

Scene fierbiți la Ferma între Diana Belbiță și Marius Crăciun

Ceea ce părea doar o prietenie foarte strânsă la început, cu Diana și Marius făcând totul împreună (inclusive cotețul cățelului Luna), pare că se tranformă încet, încet, în altceva. Nu ar fi de mirare, având în vedere că cei doi au intrat single la Fermă, deși sansele care între ei să se înfiripe o idilă sunt mari. Judecând după ipostazele fierbinți în care au fost surprinși, povestea deja a început. De îndată ce s-a dat stingerea în casă, Marius s-a furișat în patul Dianei, următoarele minute fiind condimentate cu alinturi, îmbrățișări, mîngâieri ascunse.

'Nu, nu am o relație. Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela  care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial', a declarat Diana Belbiță.

Foto: PRO TV

Citește și:

Cezar Ouatu s-a despărțit de iubită chiar de Dragobete!

Feli, din nou mămică anul acesta? Artista vrea să adopte!

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton