Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea, mai aprins ca niciodată: "Florin știa că Raluca a avut o relație cu Ilie Năstase"

 Cica Cristina
.

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea atinge noi culmi! Nu doar că împăcarea nu pare să vină prea curând, dar tensiunile sunt tot mai mari, pe fondul unor noi detalii deranjante pentru soția lui Florin: se pare că Raluca Podea ar fi avut legături și cu Ilie Năstase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu o zi înainte Brigitte Pastramă și Raluca Podea s-au confruntat în direct, în emisiunea lui Capatos. S-au dat replici acide, s-au spus declarații dure, nervii au fost întinși la maxim, iar totul a culminat cu plecarea lui Brigitte din platou. „Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!’, a spus Brigitte, vizibil iritată.

La plecarea din emisiune, Brigitte Pastramă ar fi fost sunată de o prietenă, care a văzut cum s-a petrecut totul, iar reporterii de la WOWbiz.ro au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, și de unde ar fi pornit tot scandalul dintre cele două femei.

Citește și: Războiul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea:”Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea”

Se pare că mărul discordiei ar fi fost chiar Ilie Năstase, fostul soț al lui Brigitte,care ar fi avut la rândul lui o legătură cu Raluca Podea. 'A început să îl caute pe soțul ei, de amante. A luat la puricat toate desfășurătoarele telefonice ale lui Ilie și a descoperit câteva numere de telefon. Unul era cel al celebrei Cici, femeia pe care a și descoperit-o cu ajutorul unor paparazzi, din întâmplare. Alta era, culmea, zice Brigitte, chiar Raluca Podea. Brigitte mi-a spus că a și vorbit atunci cu Raluca Podea, că i-a spus că o va face praf…„.

Citește și: Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune:”Este sub nivelul meu!”

Florin Pastramă știa de relația Ralucăi Podea cu fostul soț al lui Brigitte

Totuși, lucrurile s-au calmat pe moment și cele două nu au mai avut un conflict de anvergură. Totul a reînceput când Brigitte a devenit partenera lui Florin Pastramă, dat fiind că Raluca Podea fusese logodnica sa.

Brigitte-PASTRAMA-1-553×1024-2Brigitte-PASTRAMA-1-553×1024-2

'Când vorbeam cu Brigitte a intrat și Florin. Mi-a spus că și el știa că Raluca a avut o relație cu fostul soț al lui Brigitte, că știu și cumnații lui, și sora lui, știe toată lumea. A și povestit cum s-a întâlnit Ilie cu Raluca, avea toate detaliile. Culmea, chiar Raluca i-a spus de asta, i-a explicat că totul s-a petrecut înainte de a avea o relație cu el, iar Florin a acceptat. Acum însă, e disperat de tot ce spune Raluca de el, așa că a avut o discuție cu Brigitte și, culmea, au descoperit că lucrurile se potriveau ca într-un puzzle', potrivit sursei citate.

Citește și: Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă:'Pe unde te prind, te tund'

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton