Scandal între Alin Sălăjean și Musty Camara la Survivor: "Nu mai scuipa". Ce se întâmplă între Războinici

 Cica Cristina
.

Noi tensiuni la Survivor România. Spiritele se încing între Alin Sălăjean și Musty Camara, iar cei doi își aruncă vorbe grele. Ce se întâmplă în tabăra Războinicilor și ce spun Faimoșii după ce Georgiana a părăsit competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile dintre Alin Sălăjean și Musty Camara ating apogeul în următoarea ediție Survivor România, sezonul 2. Cei doi colegi de echipă se ceartă de față cu ceilalți colegi și își aruncă vorbe grele.

Ceartă între Musty Camara și Alin Sălăjean la Survivor

'Mă deranjează egoismul tău. Nu mai scuipa la mine!', i-a spus Musty Camara colegului său.

Alin-Salajean-Musty-Survivor-1Alin-Salajean-Musty-Survivor-1

Al tău e de 10 ori mai mare', a fost replica imediată a lui Alin Sălăjean.

Eu, în ce?', întreabă Musty contrariat

În tot, în tot', a subliniat Alin.

Reacții în tabăra Faimoșilor după plecarea Georgianei de la Survivor

Ultima concurentă care a părăsit Survivor România a fost Georgiana, după ce a fost nominalizată de Jador și a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Stătea frumos într-un colț, asculta ce vorbeau băieții, iar apoi mergea la fete pe plajă. Nici măcar nu și-a dat interesul să își depășească propriile limite', spune Cătălin Moroșanu.

Mie îmi pare rău că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă și era un om cu suflet bun. Din tot ce e aici', a spus Jador, cu toate că el a fost cel care a nominalizat-o spre eliminare, pentru că așa a simțit că ar fi fost corect.

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:”Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!”

Citește și: Trecutul neștiut al lui Alin Sălăjean de la Survivor.Războinicul a fost la un pas să ajungă primar

Citește și: Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit.Cum arată familia lui

Citește și: Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor.Ce nu se vede, de fapt, la TV

Georgiana Lupu: „M-au dat afară că eram foarte bună'

După ce a părăsit Survivor, Georgiana Lupu a susținut că a fost dată afară pentru că ar fi fost o concurentă foarte bună. Ea susține că, în câteva săptămâni, ar fi putut ajunge cea mai bună fată din competiție.

„M-au dat afară că eram foarte bună pe psihic, pe finaluri. Mai trebuia să lucrez, într-adevăr, la traseu, mai aveam un pic să îmi înving fricile. Eu oricum am zis că nu vreau să îmi rup gâtul pe acolo sau îmi rup picioare, mâini, chestii d-astea, mă menajam foarte mult, mă bazam de foarte multe ori pe final, dar dacă mai erau două săptămâni sau trei săptămâni, consider că puteam să ajung cea mai bună, cea mai bună fată din competiție.

Dacă îmi puneam un pic viteza pe traseu pe care o am, nu am pus-o în valoare și probabil că și pentru că am fost prea sinceră și am spus adevărul pe față i-a afectat pe unii dintre ei. Mă bucur că am plecat cu capul sus și că sunt foarte puternică. Am plecat exact cum am fost eu în emisiune, exact așa am și plecat.', a spus Georgiana Lupu, potrivit kanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton