Scandal de proporții între Andreea Bălan și George Burcea. Artista a fost jignită de soțul ei chiar de Paște: "Vreau un tată exemplar, nu de care să-mi fie teamă!"

 Oana Popoiag
.

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu doar că nu dă semne de domolire, dar e din ce în ce mai aprig. Chiar de Paște, cei doi și-au aruncat vorbe grele în fața întregii lumii. Motivul disensiunilor de data aceasta a fost că artista i-a blocat fostului partener accesul la contul de Instagram al Ellei, fiica lor cea mare.

Andreea Bălan și George Burcea nu au îngropat securea războiului nici măcar de Paște. Din contră, scandalul a luat proporții nebănuite fix în această perioadă.

Ceartă aprigă între Andreea Bălan și George Burcea

După ce a constatat că nu mai are acces la contul de Instagram al fetiței sale, Ella, George Burcea a răbufnit în fața întregii lumi, făcând câteva postări furibunde la adresa fostei sale soții, Andreea Bălan.

'Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?' (…) Când c#$%*& fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo', acestea au fost primele două mesaje ale actorului, urmate la scurtă vreme pe Instastory de un mesaj și mai sugestiv: 'Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit!'

S-a lăsat cu 'block' pentru George Burcea! Andreea Bălan și-a explicat gestul

Reacția Andreei Bălan nu a întârziat să apară, artista explicând scurt și tăios de ce a hotărât să-i dea block fostului partener de viață.

'Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă', acesta a fost mesajul Andreei, de asemenea public.

Foto: Instagram

Andreea-Balan-si-fiica-sa-EllaAndreea-Balan-si-fiica-sa-Ella

Citește și: Andreea Antonescu s-a obișnuit greu cu izolarea: „Am stat singură în București timp de două săptămâni. Pentru prima oară după 9 ani, m-am apucat de sport”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton