Șase reguli Feng Shui pentru a atrage iubire și sănătate în casă în 2020. E simplu și ieftin!

 Oana Popoiag
.

Feng Shui este o știință veche de aproape 6000 de ani, considerată în același timp o artă de a trăi, întrucât, dacă ții cont de anumite principii simple aplicate în spațiul unde locuiești, poți avea o existență armonioasă. Mai concret, iată ce trebuie să faci pentru a atrage dragoste și sănătate în casă 2020.

Feng Shui este nu doar o știință, ci și o artă de a trăi, întrucât, în funcție de anumite principii, vizează armonizarea omului cu spațiul în care locuiește. Pare complicat, dar dacă ții cont de anumite reguli simple, poți atrage în 2020 iubire și dragoste în viața ta.

Reguli Feng Shui pentru a atrage iubire și sănătate în casă

Conform specialistului Feng Shui Gena Rusu, citată de cancan.ro, toate remediile țin cont de relația dintre cele cinci elemente fundamentale. Iată cum trebuie să aplici regulile Feng Shui în casă, în funcție de punctele cardinale.

'Pentru a fi siguri că așezați corect remediile în casă, aveți nevoie de planul casei și de o busolă, pentru a identifica direcțiile cardinale corespunzătoare fiecărei zone din casă. Apoi, fiți atenți să așezați în fiecare direcție cardinală remediile indicate.

De menționat că toate remediile Feng Shui țin cont de relația dintre cele cinci elemente fundamentale: apă, pământ, lemn, foc, metal. Pentru a consuma o energie nefavorabilă folosim elementele care epuizează energia respectivă, iar pentru a o susține folosim elementele care o întăresc, o amplifică. De asemenea, este bine de știut că din cele 9 stele ale Carului Mare trei sunt bune, cele reprezentate de stelele 8, 9 și 1, iar șase sunt nefavorabile, cele de la 2 la 7 inclusiv.

În centrul casei va fi steaua 7, care poate provoca scandaluri, certuri, bârfă. Este o stea care aparține elementului Metal și poate fi consumată cu ajutorul Lemnului și a Apei, deoarece Metalul dă naștere Apei și intră în relație conflictuală cu Lemnul pe care îl atacă și se epuizează. Din acest motiv, puteți așeza în centrul casei trei fire de bambus.

În Sudul casei va fi steaua 2, a bolilor, care aparține elementului Pământ. Ea poate fi consumată cu ajutorul Metalului și Apei, deoarece Pământul dă naștere Metalului. Chiar și în realitate, toate minereurile de fier (Metal) sunt în Pământ. Astfel în partea de Sud a casei este indicat să aveți șase monede chinezești sau un recipient transparent cu apă, în care adăugați câteva linguri de sare, pe care îl așezați pe o tavă din inox, iar în jurul recipientului puteți pune, pe tavă, 6 monede românești sau chinezești.

În Nordul casei se va află steaua 3, care produce anxietate, furie, tensiune interioară, probleme cu picioarele sau cu fiul cel mare. Este o stea care aparține elementului Lemn și poate fi consumată cu ajutorul Focului și Pământului. Chiar și în natură Lemnul este consumat de Foc și epuizat de Pământ, fiindcă obosește când îl străpunge cu rădăcinile lui. Astfel, că în Nordul casei este nevoie de un obiect din ceramică sau porțelan (elementul Pământ) de culoare roșie (elementul foc).

În Sud – Vestul casei, se va află steaua 4 a relațiilor de scurtă durată, a relațiilor extraconjugale, a aventurilor. Această stea aparține elementului Lemn și poate fi consumată de Foc și de Pământ, la fel ca steaua 3. Puteți pune același remediu și în Sud Vest: un obiect din ceramică roșie.

În Estul casei se va afla steaua 5, care este responsabilă de ghinioane, probleme, blocaje. Ea aparține elementului Pământ și poate fi consumată de Metal și de Apă. Astfel că și în Est, la fel ca în Sud, puteți pune un recipient transparent cu apă, în care adăugați câteva linguri de sare, pe care îl așezați pe o tavă din inox, iar în jurul recipientului așezați 6 monede chinezești sau românești.

În Sud-Estul casei se va află steaua 6, care produce probleme cu actele, cu instituțiile statului, cu legea. Ea aparține elementului Metal și poate fi consumată de Lemn și de Apă, la fel ca steaua 7 din centrul casei. Iar remediul pentru ea constă în așezarea a trei fire de bambus în vas transparent cu apă', a explicat Gena Rusu.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton