Sânziana Buruiană vorbește despre neplăcerile întâmpinate în cea de-a doua sarcină: "Am avut o lună de greață. La ecografie..."

 Cica Cristina
.

Sânziana Buruiană este o femeie împlinită și fericită. Va deveni în scurt timp mamă pentru a doua oară, și chiar dacă este în culmea fericirii, vedeta a întâmpinat câteva probleme în această perioadă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană este însărcinată a doua oară, iar vestea a fost extrem de bine primită de fetița ei, cu atât mai mult cu cât va deveni surioara unei fetițe, exact așa cum și-a dorit.

Vedeta este fericită că va experimenta din nou emoțiile și bucuria de a fi mamă, chiar dacă sarcina i-a creat câteva probleme, având o lună în care a experimentat stări de rău, mai ales grețuri: 'Acum este o sarcină ușoară, am avut cam o lună de greață și de pofte, dar acum sunt exact ca înainte', a precizat blondina.

Citește și: Adelina Pestrițu va deveni din nou mămică? Vedeta a făcut anunțul în direct:„Da, aș putea fi însărcinată'

Totuși, Sânziana susține că acum nu mai întâmpină nicio problemă și atât ea, cât și soțul ei și mai ales Iza, fiica ei, sunt pregătiți să întâmpine un nou membru în familie.

„Sunt foarte emoționată, abia aștept să o văd, să văd dacă seamănă cu surioara ei. Iza e cea mai încântată, ea își dorește și sora și frate, așa că pentru ea o să fie o bucurie, mai ales că își dorește să aibă o parteneră de joacă. Și tati e emoționat acum cu două fete. Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți, așa aveam în plan. Deși soțul meu mereu a zis că nu este bine să o lăsăm singură. Cred că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru noi„, a declarat fosta asistentă tv la Antena Stars.

Citește și: Nico este și ea suspectă de COVID-19!Deciziile pe care le-a artista după ce s-a autoizolat la domiciliu îi îngrijorează pe fani

Sânziana Buruiană: „Nu am ales încă un nume”

Sânziana Buruiană a ținut să precizeze că momentan nu s-au decis la un nume pentru fetița care va veni pe lume, însă este nerăbdătoare să își vadă fetița îmbrăcată în rochițele păstrate.

„Nu ales încă un nume, dar abia aștept să o văd și pe ea aranjată, cu rochițe, le-am păstrat pe toate„, a mai spus Sânziana.

Singura neplăcere a Sânzianei rămâne că încă nu și-a putut vedea fetița la ecografie, pentru a-și putea da seama încă de acum cu cine seamănă micuța.

Citește și: Infectată cu noul coronavirus, Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză colosală pe patul de spital, de la soțul ei:„Doar atât am acceptat să primesc de la medicii de aici'

„Am fost la ecografie, am sperat că o să o văd, să-mi dau seama cu cine seamănă, dar nu a vrut deloc să se arate, stătea numai cu mânuțele pe față. Dar o să mă mai duc luna viitoare când intru în trimestru trei de sarcină și poate atunci o să reușesc să o văd' a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Sanziana-Buruiana-1Sanziana-Buruiana-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton