Sânziana Buruiană a născut. Primele imagini cu cea de-a doua fetiță a vedetei: ”Are fața lui Zuluf când era mic”

 Stamen Diana
.

Sânziana Buruiană a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a o sarcină dificilă, pentru că bebelușul cântărea aproximativ 4 kilograme. Prima imagini cu cea de-a doua fetiță a vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță. Atât micuța, cât și proaspăta mămică se simt foarte bine. Blondina a născut prin cezariană și a a fost o sarcină destul de dificilă, pentru că fetița cântărea aproximativ 4 kilograme.

A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic', a declarat Sânziana Buruiană pentru Spynews.ro.

După ce i s-au efectuat controalele necesare, medicii au constatat că placenta era destul de coborâtă, micuța cântărind greutatea de 3 kilograme 700.

Vedeta a fost condusă la spital de soțul ei, însă acesta nu avut voie să intre cu ea din cauza pandemiei de coronavirus. Sânziana Buruiană a născut și poate răsufla ușurată că totul a decurs cum trebuie, iar fetița a primit nota 10 la naștere.

Citește și: Sânziana Buruiană vorbește despre neplăcerile întâmpinate în cea de-a doua sarcină: „Am avut o lună de greață. La ecografie…”

Sânziana-Buruiană-a-născut-9Sânziana-Buruiană-a-născut-9

Sânziana Buruiană își alăptează fetița de 4 ani

Deși mai are puțin și face 4 ani, Sânziana Buruiană continuă să o alăpteze pe Isabela. Fiecare mamă știe ce mai este bun și mai bine pentru copilul ei. Nu există nicio vârstă impusă până la care un copil trebuie alăptat, așa că Sânziana Buruiană o alăptează pe micuța ei atât cât consideră că este bine.

‘Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă’, spunea Sânziana Buruiana, potrivit click.ro

Citește și: Sânziana Buruiană își alăptează și acum fetița de 4 ani: 'Vreau să intru în Cartea Recordurilor'

FOTO: Spynews, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton