S-a rupt lanțul de iubire? Primele semne că Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă s-a tot speculat că ar exista probleme între Lidia Buble și Răzvan Simion, însă de această dată ar fi apărut și primele semne care dau de înțeles că nu mai formează un cuplu. Rămâne de văzut dacă relația lor a ajuns la final.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion a dat de înțeles în urmă cu câteva luni că relația lui cu Lidia Buble ar fi pe butuci. Prezentatorul TV a spus totul mai pe ocolite chiar în emisiunea lui. De atunci nu a trecut prea mult timp, căci matinalul de la Antena 1 a fost prins pe picior greșit chiar în plină pandemie de coronavirus, atunci când Lidia Buble se afla la părinții ei.

Acum, noi semne au apărut, cum că Răzvan Simion și Lidia Buble s-ar fi despărțit. Cei doi au șters toate fotografiile vechi pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow pe Instagram.

Citește și: Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble: „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat'

Răzvan Simion, acasă la o roșcată misterioasă

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în timp ce a mers în casa altei femei, dar nu cu mâna goală, ci cu o pungă cu mâncare. Vedeta de la Antena 1 a fost într-o zonă bună a Capitalei, acasă la o roșcată misterioasă. Răzvan Simion nu a stat prea mult în casa femeii, iar când a ieșit avea în mână un pachet de țigări și dezinfectant, potrivit Ciao.

Nici până la această oră nu se știe cine este femeia cu care matinalul de la Antena 1 s-a întâlnit în lipsa iubitei sale.

Citește și: Trecutul amoros neștiut a ieșit la iveală! Lidia Buble urma să se mărite cu o vedetă de la „Survivor”! Care a fost motivul despărțirii

Lidia-Buble-și-Răzvan-Simion-2Lidia-Buble-și-Răzvan-Simion-2

Lidia Buble își dorea familie și copiii

Declarația vedetei a fost directă și suprinzătoare: Lidia Buble ar vrea să rămână însărcinată și nu ar fi fost exclus să iasă cu un bebeluș din carantină.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze’, a declarat Lidia Buble, extrem de veselă și optimistă.

Citește și: Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton