S-a aflat motivul pentru care Elena Ionescu a participat la Survivor România și ce intenționează să facă cu banii câștigați: "Tot sacrificiul pe care l-am făcut este pentru..."

 Cica Cristina
.

Elena Ionescu a câștigat marele premiul, de 250.000 de lei, la Survivor România. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a plecat cu trofeul și marele premiu, însă nu înainte de a dezvălui motivul pentru care a decis să participe la concurs și ce are de gând să facă cu banii câștigați!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a stârnit o serie de controverse în cadrul competiției Survivor România, a fost implicată în mai multe scandaluri, cele mai puternice fiind cu Grațiela Duban, însă eforturile sale nu au fost în van, având în vedere că la final a ieșit câștigătoare.

Cei de acasă au decis prin vot că Elena Ionescu este câștigătoarea Survivor România, astfel reușind să intre în posesia marelui premiu de 250.000 de lei.

Citește și: S-au încins spiritele la Survivor! Elena Ionescu și Grațiela Duban, din nou în conflict:”Am voie să plâng, am voie să răbufnesc, am voie să fiu emotivă, fără ca tu să mă acuzi că joc teatru?”

„Mă plec în faţa publicului care m-a susţinut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu, a precizat Elena Ionescu vizibil emoționată, în timp ce strângea premiul în brațe.

Elena Ionescu: „Vreau să îi ofer băiețelului meu un trai mai bun”

Cu această ocazie, Elena Ionescu a ținut să precizeze și motivul care a stat în spatele deciziei de participa la competeție și ce vrea să facă cu suma de bani câștigată.

Citește și: Cine este Elena Ionescu, concurentă Survivor România 2020.Curiozitatea şi teribilismul o trimit pe cântăreaţă în jungla din Dominicană!

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni. Vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin şi sper din tot sufletul să câştig pentru că asta este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă, a declarat Elena înainte de marea finală de la Kanal D, potrivit adevarul.ro.

Motivul pentru care Elena Ionescu s-a îngrășat la Survivor

Cu toate că majoritatea participanților slăbesc în timpul unei astfel de competiții, Elena Ionescu a luat în greutate. Artista, care a mâncat în special orez și nucă de cocos, a explicat că organismul i s-a dat peste cap pe durata lunilor petrecute în Republica Dominicană.

Citește și: Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, ceartă la cuțite la „Survivor”!”Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea!”

Nu a fost ușor, am avut o serie de dereglări hormonale. Lumea întreba de ce m-am îngrășat acolo, când ar fi trebuit să slăbesc. Organismul meu a fost dat peste cap, nu poți controla acest lucru. Așa am ajuns să mă îngraș. Și eu și Lola. Amândouă am intrat mai slabe în concurs', a menționat Elena Ionescu.

Elena-Ionescu-1-1Elena-Ionescu-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Elena Ionescu, mărturisiri tulburătoare despre traumele trăite din cauza problemelor cu tenul!”Îmi pare bine că am reușit să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton