S-a aflat! Andreea Bălan și-a serbat ziua de naștere în compania "celui mai stabil" bărbat din viața ei: "Câte întâmplări minunate am trăit"

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan și-a serbat în urmă cu două zile ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și din imaginile postate pe rețelele de socializare părea în culmea fericirii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a postat imagini pe rețelele de socializare, alături de fetițele sale, care îi aduc zâmbetul pe buze chiar și în clipele grele, dar și alături de mama ei, care îi este sprijin de nădejde.

Se pare că alături de vedetă ar mai fi fost și colegul său de scenă, Petrișor Ruge, cel care i-a stat mereu alături și care ar fi și cel mai stabil bărbat' din viața sa, după spusele artistei.

Citește și: Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan:„Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie…'

Precum era de așteptat, dansatorul a avut numai urări de bine pentru prietena sa, notează cancan.ro.

Andreea Bălan: „Vârsta este irelevantă”

Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viață m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire„, a transmis Andreea Bălan de ziua ei de naștere.

Citește și: Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență!De ce a ajuns Alex Ashraf pe mâna medicilor

Andreea Bălan trece printr-un divorț dureros de actorul George Burcea la acest moment, vedeta păstrându-și zâmbetul pe buze și în clipele grele, mai ales de dragul fetițelor sale: „Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei!', a declarat artista pentru VIVA!.

Andreea-Bălan-2-1Andreea-Bălan-2-1

Sursa foto: Instagram

Citește și: De ce a lipsit Mircea Badea de la Antena 3. Mihai Gâdea a făcut anunțul în direct:„Am uitat că…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton