Roxana Vancea a trăit un coșmar din cauza problemelor hormonale. S-a îngrășat 18 kilograme într-o vară. Cum a reușit să-și revină

 Oana Popoiag
.
Roxana Vancea probleme hormonaleRoxana Vancea probleme hormonale

Roxana Vancea are în prezent 48 de kilograme și arată impecabil, dar puțini își mai aduc aminte că în urmă cu mai mulți ani luase proporții îngrijorătoare. Frumoasa brunetă a avut serioase probleme hormonale, acesta fiind și motivul pentru care a renunțat la televiziune. Iată cum a scăpat Roxana Vancea de tulburările hormonale.

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbizul nostru. Are 29 de ani, cântărește puțin peste 48 de kilograme, are același bust proeminent care a consacrat-o, dar și un posterior extrem de lucrat. Puțini îți aduc aminte că vedeta a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un adevărat coșmar, din cauza unor probleme hormonale care au făcut-o să ia nu mai puțin de 12 kilograme în greutate. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care bruneta a renunțat în 2014 la televiziune, concentrându-se pe problemele de sănătate. Deși practica sport de o viață, făcând inclusiv atletism până în al treilea an de facultate, nimic nu mai funcționa.

Cum a ajuns Roxana Vancea să se îngrașe 12 kg într-o vară

'Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult față de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat într-o singură vară. Am avut probleme cu niște ovare polichistice și am avut menstruație de două ori într-un an. Eram așa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic și mă îngrășam, doar mă îngrășam foarte repede și din orice! Am mers la medic și am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni și alte nenorociri din astea și până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul și tratamentul', așa a descris Roxana Vancea pentru wowbiz.ro perioada de groază prin care a trecut.'

Deși a fost dintotdeauna extrem de atentă cu alimentația și face sport de când se știe, Roxana Vancea a făcut eforturi uriașe pentrua  slăbi de-a lungul timpului, asta din cauza unor probleme hormonale. ‘Fac sport din şcoala generală. Am făcut atletism până în anul II de facultate, însă aveam alte probleme de natură hormonală şi mâncam mai mult. Munceam cam degeaba la sală. Am urmat tratament homeopat, iar acum s-au rezolvat. Am început să slăbesc destul de repede, iar exerciţiile m-au ajutat să-mi tonific musculatura. Am umblat şi la alimentaţie. Toate cumulate au dus la rezultatul de azi', a dezvăluit Roxana Vancea pentru Click!

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton