Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, în culmea fericirii la 4 luni de la căsătorie: se mută în casă nouă

 Cica Cristina
.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt un cuplu fericit. La câteva luni de la căsătorie au dat și vestea cea mare: se mută în casă nouă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au numai motive de bucurie în viață în ultima perioadă. Pe lângă faptul că au botezat o fetiță, „Mama Natură’ a mai anunțat la Vorbește lumea că cei doi urmează să se mute în casă nouă.

Și-au ales o casă mare, cu un living pe măsură, dar și cu garaj pentru a nu întâmpina niciun fel de probleme.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea:„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani'/ EXCLUSIV

În egală măsură, vedeta a mai spus că nu și-au făcut niciun plan de vacanță pentru anul acesta, pe fondul pandemiei de coronavirus. Au de gând doar să se bucure de noua locuință: „Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici și vom profita cât de mult putem de noua noastră locuința’ , a povestit Roxana, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au o relație de aproape 6 ani, iar împreună au trecut peste un episod extrem de dureros: vedeta a pierdut sarcina, când se afla în luna a șasea. Roxana urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme.

Citește și: Ce frumoasă este fiica modelului Kate Moss!Lila are 17 ani și îi calcă pe urme mamei sale

Tinu Vidaicu a fost cel care a făcut anunțul la momentul respectiv:

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu.

Roxana-Ionescu-1Roxana-Ionescu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Surpriză uriașă! Cine este, de fapt, bătrâna de pe panourile LGBTQ, din România, care afișează mesajul „Numele meu este Maria și sunt bisexuală'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton