Roxana Dobre a atras toate privirile la mare, în costum de baie. Iubita lui Florin Salam și-a revenit spectaculos după cele trei sarcini

 Stamen Diana
.

Roxana Dobre și-a făcut apariția în costum de baie și a încins gradele în termometru. Iubita lui Florin Salam a slăbit considerabil, după cele trei sarcini.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre și Florin Salam și-au petrecut weekendul la mare, în Mamaia, unde iubita artistului a atras toate privile îmbrăcătă în costum de baie. Bruneta și-a expus formele la soare, iar toți ochii au fost asupra ei.

Cei doi au avut un weekend de relaxare pe litorarul românesc și au profitat din plin de timpul liber. Din cauza pandemiei de coronavirus, Florin Salam nu mai are atât de multe concerte, iar acum are timp să stea alături de familia lui.

După trei sarcini, Roxana Dobre arată impecabil în costum de baie și este mândră de silueta ei. Vedeta are trei copii, două fetițe și un băiat, iar acum a reușit să revină la formele pe care le avea atunci când era model.

Citește și: Ce romantic! Ce surpriză i-a pregătit Florin Salam iubitei sale, Roxana Dobre, de ziua ei: 'Frumoasa mea'

Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă

Roxana Dobre nu-și dorește petrecere grandioasă, precum nunțile la care cântă soțul ei, și speră ca nunta lor să fie una liniștită, mai ales că Florin Salam va fi ginere pentru a doua oară.

„O să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastre. A fost pierderea tatălui, ca să fac așa, doar ca să fie. Nu am făcut nuntă pentru că am trecut tot timpul prin momente triste. A fost pierderea tatălui meu, a fost pierderea socrului, după au fost vorbe urâte la adresa familiei mele că s-a zic că am fugit, ba că am plecat’, a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.

Nunta va avea loc anul viitor, pe o plajă din străinătate, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

Roxana-Dobre-în-costum-de-baie-1Roxana-Dobre-în-costum-de-baie-1

Citește și: Familia Fănicăi, soția lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului: „O spărgea cu bătaia!”

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton