Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii! Cum se simte iubita lui Florin Salam: "Am luat..."

 Cica Cristina
.

Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, a ajuns pe perfuzii, după ce nu s-a simțit bine. A postat imaginile pe rețelele de socializare și a decis să spună și motivul pentru care a ajuns în această situație. Ce a pățit iubita artistului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre a postat o imagine care a stârnit îngrijorări. Iubita lui Florin Salam a ajuns pe perfuzii, punânu-și urmăritorii pe jar. Totuși, nu a vrut să mențină suspansul privind starea ei de sănătate și le-a spus tuturor despre ce este vorba.

Roxana-Dobre-Florin-salam-1Roxana-Dobre-Florin-salam-1

Roxana Dobre, pe perfuzii din cauza unei răceli

Iubita lui Florin Salam a precizat că a fost nevoită să-și facă perfuzii cu vitamine și paracetamol pentru că a luat răceala de la fetițele ei. Ea a dat asigurări că acum se simte bine și nu sunt motive de îngrijorare.

„Pentru că nu am fost cuminte, uitați ce am pățit, dar este cineva aici cu mine care mă face bine. Și mai este încă cineva care are grijă de mine, este asistenta mea, fetița mea. Ei, fetelor, nu vă speriați, că primesc multe mesaje acum de la voi dacă sunt bine sau dacă am pățit ceva.

Pur și simplu a fost o perfuzie cu vitamine și cu un paracetamol, pentru că am luat răceala de la fetițele mele. În rest, sunt ok, vă mulțumesc frumos pentru mesaje', a transmis Roxana Dobre într-un InstaStory.

Citește și: Florin Salam, spectacol pentru Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre.Ce dedicații le-a făcut la o petrecere, în plină pandemie

Citește și: Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre, după 6 ani de relație:„Pentru el, e a doua oară, știe cu ce se mănâncă…'

Citește și: Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19:„Mă tem că nu…'

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu'

Florin Salam: „Dormeam cu poza Roxanei'

Florin Salam a vorbit recent, în cadrul unui podcast, despre începutul relației cu Roxana Dobre. Artistul a precizat că dormea cu fotografia ei și s-a rugat foarte mult la Dumnezeu ca bruneta să accepte să fie cu el. Dorința i s-a îndeplinit, în cele din urmă.

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă, și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: Roxana, noapte bună, sărutmâna, te iubesc'. Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu', a spus Florin Salam în podcastul pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton