Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp! Are un nou iubit: "Suntem împreună de 3 luni"

 Cica Cristina
.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are un nou iubit! Fosta concurentă vrea să păstreze misterul în ceea ce îl privește pe noul bărbat din viața ei și face câteva declarații despre fostul iubit, Alex Turcu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei iubește din nou! Concurenta care s-a făcut remarcată în primul sezon și a fost curtată de mai mulți bărbați. Pe lista sa de cuceriri s-a numărat chiar și Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp.

Totuși, a avut mult de suferit din dragoste, iar acum a decis să-și dea o nouă șansă. Și-a deschis sufletul și pare că a reușit să obțină echilibrul în viața ei. Se simte împlinită și mai fericită ca niciodată.

Roxana-Buzoiu-Puterea-Dragostei-1Roxana-Buzoiu-Puterea-Dragostei-1

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are o nouă relație

Roxana Buzoiu și-a regăsit liniștea în brațele unui bărbat a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie pentru moment. Are o nouă relație de trei luni și se arată extrem de încântată de noua relație.

'Sunt cu un băiat de vreo trei luni de zile și îmi place tare mult de el', a povestit Roxana Buzoianu de la Puterea Dragostei.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look.Cum arată blondă

Citește și: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, dat de gol de Mariana.Are o iubită în afara casei

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei își pune silicoane:”Mă voi opera”. Cum arată acum

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cel mai nou cuplu de la Survivor?„Se înfiripă ceva drăguț'

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei nu vrea să audă de fostul iubit

Roxana Buzoiu susține că nu mai vrea să audă de fostul iubit, Alex Turcu. Nu se pune problema să se împace și susține că despărțirea a fost definitivă.

Este un episod închis, motiv pentru care nu a vrut să dea nici detalii cu privire la motivul despărțirii. Cei doi nu mai păstrează deloc legătura.

'De Alex Turcu, m-am despărțit de 3-4 luni, nici măcar nu mai vorbim. E un băiat foarte rău și prefer să nu', a mai spus Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.

Roxana și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei au format un cuplu

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp au format un cuplu la ‘Puterea Dragostei’, însă relația lor nu a rezistat prea mult. Diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare, la fel și diferența de personalitate. Roxana este extrem de vulcanică, în timp ce Iancu nu este la fel de coleric.

Mulți s-au întrebat dacă cei doi foști concurenți în emisiunea de la Kanal D au întreținut relații intime atunci când se aflau în Turcia. Roxana și Iancu Sterp au dat răspunsul mult așteptat.

Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți. Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor’, au declarat cei doi tineri.

Roxana și Iancu de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte cu o săptămână ca primul sezon al emisiunii să se încheie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton