Rona Hartner, mărturie cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Ce tratamente naturiste a luat pentru a-și ajuta organismul

 Oana Popoiag
.

Rona Hartner cancerRona Hartner cancer

Este aproape un an de când Rona Hartner a început lupta împotriva cancerului, avându-l în tot acest timp alături pe soțul ei francez. Vedeta a dat detalii cutremurătoare despre modul în care experiența cancerului de colon i-a schimbat viața și a explicat la ce produse naturiste a apelat pentru a-și ajuta organismul.

În februarie 2019, vestea că Rona Hartner, o femeie de o energie molipsitoare, avea cancer, a picat ca un trăsnet. Ajunsă de urgență la spital, după stări de rău repetate, artista a aflat că are cancer de colon.

Într-un filmuleț postat pe Facebook, artista a dat detalii despre experiența prin care a trecut.

'Mi-am dat seama că am ceva mai grav. Am fost la un episcop m-a binecuvântat şi mi-a zis: «Du-te la urgenţe». Am aflat că am cancer la colon. După ce am terminat operaţia, mi-am impus să uit că sunt operată. Chimioterapia a avut mai multe etape, şi a fost mult mai greu după', a povestit cu sinceritate Rona.

Rona Hartner, despre soțul ei francez: 'M-a văzut de trei ori la un pas de moarte'

În tot acest timp, alături de ea a fost partenerul său de viață, francezul Herve Camilleri, cu care s-a și căsătorit la începutul lunii octombrie. Coincidența a făcut ca cei  doi să înceapă o relație chiar în perioada în care Rona a descoperit afecțiunea de care suferă, dar bărbatul nu a dat bir cu fugiții.

'El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă. A trăit un an sălbatic cu mine şi m-a suportat în cel mai greu moment din viaţa mea, a fost cu mine. Mi-a fost aproape', a relatat Rona Hartner la Antena Stars.

Ce tratament naturist a luat Rona Hartner pentru a-și ajuta corpul să lupte împotriva cancerului

În același timp, vedeta a dezvăluit la ce produse naturiste a apelat pentru a-și ajuta organismal să lupte eficient împotriva cancerului.

'Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am  refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare', a povestit Rona Hartner, care acum se simte mult mai bine.

Foto: Facebook

Citește și:

Drama neştiută a Marinei Almăşan: fiica ei a vrut să se sinucidă din dragoste. Ce face şi cum arată astăzi tânăra de 30 de ani

Ioana Ginghină, decizie radicală după divorțul de Alexandru Papadopol: „Amândoi vrem să se termine!'

Vezi şi lapte de măgăriță – ce beneficii surprinzătoare are și când e contraindicat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton