Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România: ”Așa a decis Andrei”

 Stamen Diana
.

Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România. Concurenta a avut un parcurs scurt în competiție, fiind cea mai nouă intrată în emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Eliminare neașteptată la Survivor România 2021. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a făcut anunțul de care orice concurent se teme. Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor. Sorin, Romina, Sebastian și Andreea Antonescu au fost cei patru nominalizați din concurs.

Romina-de-la-Survivor-eliminată-2Romina-de-la-Survivor-eliminată-2

Concurenta nu a fost luată prin surprindere de anunțul eliminării, ba chiar se aștepta ca ea să părăsească Republica Dominicană. 'Nu mă surprinde, mă așteptam să fiu nominalizată, dacă așa a decis colegul meu, Andrei', a declarat Romina. Cel care a nominalizat-o a fost Andrei, noul concurent, care s-a clasat pe locul doi în preferințele publicului.

Andrei a nominalizat-o spre eliminare pe Romina și a explicat și motivul pentru care a ales să facă asta. 'Atunci când am intrat în concurs am spus că voi vota pe criterii sportive. În prezent nu am pe cine să votez, toți sunt buni. Am avut puțin timp să mă decid și sper din suflet să nu iasa. Motivul este că majoritatea punctelor aduse au fost aduse cu verigile slabe de la Faimoși. Acea persoană este Romina', a spus concurentul.

Citește și: Ce mănâncă de fapt concurenții, la Survivor. Unii recurg la gesturi disperate

Citește și: Cu ce se ocupă și unde lucrează Marius Crăciun de la Survivor. În 2019 a câștigat premiul 50.000 de euro la Ferma

Citește și: Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor: „Ai grijă la șerpi'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor o acuză pe Mellina că ar fi răutăcioasă și falsă: „Când ajung camerele pe ea, se schimbă!”

Cine este Romina de la Survivor

Romina Geczi a fost asemănată de mulți fani ai emisiunii cu Marilena, fosta Războinică. Blondina a venit pregătită pentru orice provocare din Republica Dominicană. A fost motivată să își depășească limitele și a vrut să ajungă cât mai departe în competiție.

Romina de la Survivor a trecut prin multe momente dificile în viață și consideră că poate depăși orice obstacol. Atunci când nu mai poate, își găsește resursele interioare ca să poată lupta mai departe. Și-a dorit din tot sufletul să participe în show-ul de la Kanal D pentru că simțea nevoia unui restart în viața ei. Este de meserie maseur și instructor spinning.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton