Roberta Ilie și Andreia Matei, în conflict la Mireasa: "Tremur de nervi. Nu îmi place Armando, ba chiar..."

 Cica Cristina
.

Au apărut primele conflicte în cadrul show-ului „Mireasa”, iar mărul discordiei pare să fie unul dintre cei cinci băieți: Armando Rădulescu.

Mireasa-1Mireasa-1

Un conflict între concurentele Roberta Ilie și Andreia Matei a izbucnit în casa Mireasa.

Roberta: „Îmi vine să plâng de nervi. Vreau să lămuresc. În primul rând, există persoane care vor să creeze un conflict fals, cum că eu și alte fete ‘ne-am bătea’ pe un băiat. Nu este deloc adevărat. El este în platou și poate să spună dacă a văzut un gest din partea mea. Noi am stat în cameră. (…) Ne-am apropiat mai mult de verișoara lui Armando. Ea a trebuit să aleagă fetele cu care să stea Armando în cameră. Ea a ales-o pe Mădălina și eu eram lângă ea, efectiv a zis la nimereală: haideți voi. De aici s-a iscat o întreagă nebunie”.

Citește și: Cine este Andreia Matei de la „Mireasa”. Are 23 de ani și este model

Problemele ar fi început din prima zi, de la împărțirea camerelor. Andreia ar fi vrut să stea în camera în care era și Armando, motiv pentru care a ridicat problema de ce nu lasă Roberta pe altcineva dacă ea nu vrea să stea acolo: „Nu am spus că nu vreau să stau în cameră cu el (n.r. Armando), pentru că nu cunoaștem niciun băiat. Nu am ales eu, ci însoțitorii băieților”.

Roberta Ilie se plânge că din acel moment a început să fie atacată subtil de Andreia Matei: „Eram toți concurenții în casă, există și material, iar ea s-a trezit vorbind Știu două fete care plac același băiat. Mici subtilități care nu-și aveau sensul. Eu am discutat și cu Armando pentru a lămuri situația. Să vă spun și de ce este ceva fals. Nici măcar ea nu a făcut niciun gest sau vreun semn. A vrut să creeze ceva imaginar. Nu îmi place Armando, ba chiar am o părere ușor negativă despre el. Aș fi vrut ca el să lămurească situația”.

Citește și: Cine este Roberta Ilie de la „Mireasa”.Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie/ GALERIE FOTO

Robeta a povestit chiar că a răbufnit pe Armando din cauza acestui conflict și i-a spus că îl va vota dacă va fi cazul.

Andreia Matei: „Roberta are ceva cu mine”

Andreia Matei și-a spus versiunea la rândul ei, dezvăluind că Roberta i-ar fi spus că amândouă plac același bărbat, lucru negat vehement de cea de-a doua concurentă: Mă enervezi, serios, a răbufnit Andreia care nu a fost lăsată de Roberta să vorbească.

Citește și: Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa.Concurentul are o poveste de viață impresionantă: 'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării'

Andreia povestește că Roberta se uită mereu urât la ea: „Am zis la început că îmi place la fizic Armando și încă un băiat. Dar asta nu înseamnă că am ceva cu ea, că stă în cameră cu el. A doua zi a spus că îi place de Florin, că ar vrea să-l cunoască mai bine. Dar nu a făcut niciun pas spre el, ceea ce înseamnă că are ceva cu mine”.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube/ Antena 1

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton