Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, dezvăluiri din culisele relației cu Ilie Năstase: "Mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui, că sunt un golan și că o să fac pușcărie"

 Cica Cristina
.

Robert Sfăt continuă seria dezvăluirilor! Fiul lui Brigitte Pastramă susține că Ilie Năstase i-ar fi spus la un moment dat că este un golan și că va ajunge în spatele gratiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După ce a adus o serie de acuzații la adresa mamei sale, Robert Sfăt vorbește acum și despre fostul soț al mamei sale, tenismenul Ilie Năstase, cu care nu ar fi fost în relații foarte bune.

Robert nu a vrut să ofere prea multe detalii, însă a vorbit inclusiv despre anumite acte de violență, amintind totodată că Ilie Năstase a făcut armata, ceea ce ar spune tot, după cum a declarat.

Citește și: Ce relație are Brigitte cu fiica ei după ce s-a măritat cu Florin Pastramă.„Eu sunt un pic mai dură…'

'Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici.', a spus Robert la Xtra Night Show.

Ilie Năstase: „Nu mă interesează de acest băiat”

Ilie Năstase a reacționat după acuzațiile pe care fiul fostei soții le-a făcut la adresa sa.

„Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!', a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Robert a mai povestit și despre cum a fost dat afară din casă de către mama lui, cu palme și pumni primiți, despre cum a a fost nevoit să doarmă pe preș, dar a scos la iveală și detalii dureroase din copilăria sa.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă! Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale:„Am ajuns să dorm pe preș'

Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?’, a mai spus Robert în emisiune lui Dan Capatos.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea:„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani'/ EXCLUSIV

Brigitte-sfat-1-1Brigitte-sfat-1-1

Sursa foto: Hepta, Captură Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton