Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a suferit 3 accidente rutiere: „Aproape am murit”

 Mirea Roxana
.

Rikito Watanabe este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite. Însă, puțini știu că Riki a fost la un pas de a-și pierde viața în America. Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea a fost implicat într-un accident rutier. Ba mai mult, acesta a spus că, în total, a trecut prin trei accidente de mașină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rikito Watanabe, fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 9, a văzut moartea cu ochii la propriu. Acesta a mărturisit că, pe când se afla în Statele Unite ale Americii, a fost implicat într-un accident rutier. În plus, concurentul din echipa lui Sorin Bontea a ținut să menționeze că a trecut prin trei accidente de masină până acum, iar de atunci a devenit foarte precaut la volan.

r3-5r3-5

Când am fost în America am fost implicat într-un accident super mare în care aproape am murit. Am stricat 24 de oase și de la asta sunt grijuliu, îmi pun mereu centura când conduc', a spus Rikito Watanabe, fost concurent de la Chefi la cuțite, la Xtra Night Show.

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite.Vine din Japonia

Citește și: Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui:„A meritat notele!'

citește și: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe:„Oricine greșește, plătește'

Citește și: Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor.Prezentatoarea TV a ales o rochie superbă

Rikito Watanabe a avut trei accidente rutiere

Pe de altă parte, chiar dacă a trecut prin experiența a trei accidente rutiere, Rikito Watanabe a dat de înțeles că este pasionat de mașini și că le preferă pe cele cu motor mare. Totuși, chiar dacă îi plac mașinile cu motor mare, acesta spune că nu este un „teribilist' atunci când vine vorba de viteză. Într-unul dintre accidentele pe care le-a suferit, Riki a povestit că, neștiind ce este ăla un sens giratoriu, a intrat în el și a zgâriat vreo 4 mașini în proces.

Asta avut 430 de cai putere înainte și acum 663. Nu prea sunt teribilist, conduc cu 50 de km/h. Îmi place doar cum se aude. Conduc de șapte, opt ani. Am avut trei accidente de mașină: unul mai mare și două mai mici. Nu știam ce înseamnă sens giratoriu și am intrat în el. Am zgâriat vreo patru mașini. Nu am pățit nimic', a adăugat Rikito Watanabe.

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite vrea să fie comediant

În momentul în care a fost să vadă o mașină de lux, s-a arătat foarte încântat, însă a ținut să specifice că nu își poate permite un asemenea automobil. În stilul lui caracteristic, fostul concurent al lui Sorin Bontea a spus că își va putea cumpăra respectiva mașină în vreo 120 de ani. În plus, acesta a mai spus că adoră să facă oamenii să râdă și că se pricepe și la numerologie

Dacă nu trebuie să plătesc nimic, dar e super scumpă (n.r. mașina). Cred că 350.000 de Euro ar costa. În vreo 120 de ani o să-mi cumpăr. Sunt pasionat să fac lumea să râdă și vreau să fiu comediant sau ceva, comediant chef. (…) Mă pricep la numerologie', a continuat să spună Rikito Watanabe, fost concurent de la Chefi la cușite.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton