Rihanna continuă să poarte haine mulate, dar a tot luat în greutate. Artista a ajuns să cântărească 90 de kilograme

 Oana Popoiag
.
RihannaRihanna

Dintotdeauna a avut fluctuații majore de greutate, dar în ultimul an, pe nesimțite, Rihanna a început să ia proporții. Vedeta este ucigător de sexy cu formele din ce în ce mai rotunde, însă cârcotașii nu iartă. Conform unor specialiști, Rihanna ar cântări acum în jur de 90 de kilograme.

Rihanna a fost dintotdeauna o femeie cu forme, acesta fiind un atu în cariera sa, căci este una dintre cele mai sexy artiste. De când se știe, artista a avut fluctuații de greutate, dar după ce a atins pragul de 30 de ani, parcă metabolismul a început să îi facă figuri. În ultimul an, artista a început să ia proporții, rămânând totuși la fel de sexy ca și până acum.

Rihanna a ajuns la 90 de kilograme, însă nu îi pasă de calorii

Ziariștii de la The Sun au contactat anul acesta un specialist în masă corporală care, studiind proporțiile Rihannei, a decretat: artista are o greutate de circa 90 de kilograme.

Rihanna nu s-a ferit niciodată să își arate formele și nu s-a stresat niciodată cu privire la numărul de kilograme, deși este la curent cu clevetirile cârcotașilor. De altfel, vedeta este teribil de sexy în imaginile din campania de promovare a lenjeriei intime marca Fenti.

Sunt una dintre femeile cu greutate fluctuantă. Adică într-o zi încap într-o rochie extrem de mulată, iar a doua zi trebuie să port haine oversized sau să ajustez: o croială care ajută, un pantalon cu talie înaltă care să ascundă 'acele' părți. Sunt foarte atentă când îmi aleg hainele din dressing. Mă întreb 'e săptămâna în care intru în haine mulate sau săptămâna în care merg pe varianta oversized? Azi sunt slabă sau grasă? Trebuie să alegi mereu haine care flatează forma corpului tău', a declarat cântăreața de 31 de ani într-un interviu.

Foto: Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton