Revelația lui Codin Maticiuc! Fetița lui a împlinit o lună și are deja mai mult păr în cap decât tatăl ei la 38. FOTO!

 Oana Popoiag
.

 

Codin MaticiucCodin Maticiuc

S-a împlinit o lună de când a venit pe lume Smaranda, fetița lui Codin Maticiuc. Craiul de Dorobanți a dat fotografiile în club pe cele de tătic, postură în care pare că se descurcă de minune. De altfel, Codin a fost alături de copilul său din prima secundă, asistând la operația de cezariană.

În urmă cu o lună, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat definitiv. După venirea pe lume a fiicei lui, Smaranda, faimosul crai de Dorobanți a renunțat la fotografiile în cluburi, cu șampanie și trabucuri, în favoarea imaginilor cu suzete și biberoane. La 'caterincă' nu a renunțat, în schimb, declarându-se uimit de faptul că fetița sa are deja o podoabă capilară mult mai bogată ca a lui. 'AMC (nr. acel moment când) realizezi că la o lună are mai mult păr decât tine', a consemnat Codin pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care își ține în brațe fetița.

Codin Maticiuc nu a dezvăluit identitatea mamei copilului nici până în ziua de azi, în schimb postează tot timpul în social media fotografii cu Smaranda. Fetița a  venit pe lume în Miami, unde tatăl ei se află la filmările pentru cel mai nou film al său, Miami Bici.

Codin Maticiuc a asistat la nașterea fiicei sale

În urmă cu ceva vreme, fostul crai de Dorobanți i-a dedicate fetiței sale unul dintre cele mai emoționante mesaje pe care le-a văzut Instagramul:'Ai venit pe lume printr-o operație de cezariană la care am putut să asist și eu. Am stat după paravan dar când am auzit „she is here” m-am uitat. Prin incizia făcută îți scoseseră doar capul. Prima secundă nu ai respirat și ți-au băgat o pompiță în gură și au apăsat. Ai tras aer cu nesaț, pesemne știai că ai multă treabă aici, printre oameni, ai prins culoare pe loc și ai început să plângi. Nici timp să mă sperii cu adevărat n-am avut. Te-au scos de tot și te-au adus mamei tale prin celofanul ce servea drept barieră între noi. M-au lăsat să îți tai cordonul cu mâna-mi tremurândă și preț de două minute te-au lăsat cu noi. A fost magic, să știi. Apoi te-au dus în zona destinată nou născuților și eu am mers cu tine. Nicio clipă nu te-am lăsat singurică. Te-au cântărit, aveai 3.200 și te-au lăsat într-un fel de pătuț cu o lampă deasupra să îți țină de cald. Am stat lângă tine și ne-am privit. Ți-am întins mâna și m-ai apucat strâns de un deget. Să nu-mi dai drumul niciodată, fetița mea. Nici eu nu o voi face. (…) Am să-ți arăt când vei citi aceste rânduri ce vedere a avut prima ta cameră, era spectaculoasă. Palmieri, yahturi, și vilele din Millionaires Row. Să te prind eu că te vei mulțumi vreodată cu puțin! Vreau să mai știi că prima ta masă eu ți-am dat-o. Nu știai să sugi de la sân, sau poate doar nu ai reușit. M-au învățat să îți dau un deget să-l sugi ca să deprinzi și eu să-ți torn pe lângă laptele strâns și introdus într-o seringă. Am făcut întocmai și a funcționat. Am fost tare mândru. De mine, de tine, de noi. Așa voi fi mereu, orice s-ar întâmpla.

Foto: arhiva VIVA, Instagram

Citește și:

Puțini știu cum o cheamă cu adevărat pe Andra. Care e numele din buletin al soției lui Măruță

Ce voia Andreea Marin să devină în copilărie. Nu avea nicio legătură cu televiziunea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton