Care este relația dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat: „Diferențele dintre noi...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Care este relația dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat. Îi vedem mereu cu zâmbetul pe buze și puși pe șotii, însă mulți se întreabă cum se înțeleg, de fapt, cei doi artiști în afara platoului de filmare. Andrei Ștefănescu ne-a povestit cu lux de amănunte cum stau lucrurile între el și colegul lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce știm clar despre tine este faptul că îți merge bine pe plan profesional. Povestește-ne câte ceva despre culisele emisiunii „Prețul corect, pe care o prezinți alături de Liviu Vârciu. Sunt sigură că adevăratul amuzament se află dincolo de ceea ce vedem noi pe ecran…

Da, îmi merge bine pe plan profesional și mă bucur de lucrul acesta, dar sunt serios, muncesc foarte mult, dorm foarte puțin, mă chinui destul de mult… Însă mă bucur că mai toate proiectele la care am participat sunt proiecte de succes, care îmi aduc succes atât mie, cât și celor care investesc în astfel de proiecte, publicului. Pentru că, până la urmă, tot ce ceea ce facem facem pentru public, pentru oamenii care stau acasă. Iar atunci când oamenii vin și îți spun: „Doamne, uite ce m-am distrat aseară cu voi și ce fericite ne faceți sâmbetele, duminicile (în funcție de cum se difuzează emisiunea), ni le faceți frumoase, cred eu că ăsta este premiul suprem.

Andrei-stefanescu-1-548×1024-1Andrei-stefanescu-1-548×1024-1

Care este relația dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat

La „Prețul cel bun este o atmosferă plăcută, pentru că facem oamenii fericiți și scopul nostru cam ăsta a fost, încă de când eu şi Liviu ne-am înţeles să facem o echipă. Ne-am propus încă de la început să facem oamenii fericiţi, să-i facem să râdă şi să se bucure alături de noi. Şi eu cred că despre asta este şi noua noastră emisiune de la Antena 1, „Preţul cel bun.

Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată țara, care au venit până aici să se joace, să câștige și să trăiască niște momente frumoase. Din culise, ce să vă spun, încercăm să ne odihnim în pauzele scurte pe care le avem şi să ne conservăm, așa cum spuneam, pentru momentele de TV, acolo unde se vede totul. În rest, e foarte frumos, ne simţim ca acasă cu toții. Deja ne vedem atât de des, că suntem ca o familie.

Andrei Ștefănescu: „Suntem nişte oameni foarte transparenţi'

Chiar, cum este relația ta cu Liviu? Vă mai suportați și dincolo de camerele de luat vederi? Vorbiți la telefon, vă vizitați, cum stau lucrurile între voi?

Relația mea cu Liviu este una foarte bună, atât în fata camerelor de luat vederi, cât și în spate, pentru că noi suntem nişte oameni foarte transparenţi. Sigur că, atunci când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile, săptămâni întregi în care filmăm… Aşa că, în momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi îşi ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.

Apoi începem să ne sunăm, bineînțeles, vorbim despre tot felul de chestii, pentru că noi mergem la evenimente împreună, prezentăm evenimente și tot felul de alte lucruri în afară de proiectele de televiziune, iar pe urmă sigur că ne vedem, ne vizităm, mergem unul la celălalt. În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor.

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:”Încă îi mai pregătesc masa”

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca:”Atât de frumos e să guști din toate experiențele”

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău:”Este luată, purtată, lăsată”

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…'

Andrei Ștefănescu: „Am împrumutat lucruri unul de la celălalt, unele gesturi'

Care e cel mai bun lucru pe care l-ai învățat de la Liviu Vârciu? Care e cel mai bun sfat pe care ți l-a dat, vreodată?

Nu știu dacă există neapărat ceva ce ar putea fi catalogat drept cel mai bun lucru pe care l-am învățat de la Liviu Vârciu. Datorită faptului că am stat unul cu celălalt, cumva cred că am împrumutat lucruri unul de la celălalt, unele gesturi, unele discuții și eu cred că fiecare a luat din experiența celuilalt. Nu îmi dau seama ce am învățat, dar sigur că sunt lucruri pe care probabil inconștient le-am învățat de la Liviu și poate că și Liviu de la mine. Ideea este că ne-a făcut bine amândurora această prietenie și legătură pe care o avem din proiectele TV.

Andrei Ștefănescu: „Liviu e un pic mai agitat, eu un pic mai calm'

Și care sunt capitolele la care nu sunteți compatibili deloc?

Nu știu dacă sunt capitole la care nu suntem compatibili. Nu mi-am pus niciodată problema de a fi sau nu compatibil la ceva cu Liviu, chiar nu știu… Pot doar să vă spun care sunt diferenţele dintre noi – el e un pic mai agitat, eu un pic mai calm, cred că acesta este singurul capitol la care nu suntem legați. În rest, cam toate lucrurile pe care le facem noi sunt lucruri care ne plac amândurora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton