Madonna a pozat topless, la 61 de ani, și a postat fotografia pe Instagram! Cum arată vedeta fără Photoshop și ce mesaje i-au transmis fanii

 Cica Cristina
.

Madonna nu contenește să-și surprindă fanii. Regina muzicii pop a făcut furori pe Instagram, după ce a pozat topless la 61 de ani. În controversata fotografie fanii au observat un detaliu important!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Regina muzicii pop a postat un selfie controversat pe rețelele de socializare: vedeta a pozat doar în slip, acoperindu-și sânii cu ambele mâini.

Totuși, detaliul care le-a sărit în ochi fanilor a fost cârja de care vedeta se sprijină, semn că problemele de la genunchi nu au dispărut, iar diva nu s-a refăcut complet.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

„Madonna nu mai este Madonna”

Precum era de așteptat, părerile fanilor au fost împărțite total. Mulți fani au aplaudat gestul ei și au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa: 'WOW, are un corp mai frumos decât majoritatea femeilor. Știu că se va lovi de un val de ură. Madonna, arăți fabulos!', „Ești așa de fresh și de liberă”, „Uimitor”, „Încă ești hot”, „Superbă”, „Regina arată fantastic”.

La polul opus, s-au situat și părerile negative: „Să nu mai faci asta niciodată. Ești prea bătrână pentru asta”, „Patetic”, „Madonna nu mai este Madonna. Nu o mai recunosc pe această femeie”, „Madonna, pune niște haine pe tine!”.

Citește și: A murit Sebastián Athié. Actorul Disney avea 24 de ani:„Arta și zâmbetul tău vor dăinui pentru totdeauna'

Vedeta încă se recuperează în urma unui accident pe care l-a suferit la un genunchi în luna martie. La acel moment a fost nevoită să anuleze nu mai puțin de 14 concerte, precizând că este „în lacrimi din cauza rănilor’.

Citește și: Madonna îi vrea chiriași, în New York, pe Harry și Meghan:„Canada este plictisitoare…’ / Replica ei i-a scandalizat pe fani: Să nu mai vii pe aici, plictisitoare ești tu!’

‘Mă consider o războinică. Nu renunţ niciodată, nu cedez niciodată! Cu toate acestea, de această dată trebuie să îmi ascult corpul şi să accept că durerea mea este un avertisment ‘, a declarat Madonna la sfârșitul anului trecut.

Madonna are un iubit cu 36 de ani mai tânăr

Madonna și-a petrecut zilele de izolare la domiciliu, alături de iubitul ei cu 36 de ani mai tânăr. Vedeta a dezvăluit că se simte norocoasă și că este partenerul ideal.

Madonna, care urmează să împlinească 62 de ani, are în prezent o relație cu Ahlamalik Williams unul dintre dansatorii ei. Unii fani susțin că el ar fi, de fapt, „cel mai norocos bărbat în viață' pentru că o are alături pe artistă. Alți fani au postat inele de logodnă, semn că se așteaptă ca relația să treacă într-o nouă etapă.

Citește și: În plin scandal cu Brigitte, Robert Sfăt își găsește liniștea la mormântul părintelui său. Fiul vedetei varsă lacrimi amare:„Cred că știe și el de acolo de Sus ce și cum se întâmplă'

Madonna-1Madonna-1

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton