Regina Elisabeta a II-a are în jur de 20 de bucătari iscusiți care să îi satisfacă dorințele culinare. Chiar dacă ar putea consuma absolut tot ce își dorește doar printr-o bătaie din palme, suverana este înnebunită după ciocolată, dar există și două ingrediente pe care le-a interzis la Palat.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Cine nu și-ar dori să fie răsfățat cu preparatele culinare de care se bucură Regina Elisabeta a II-a? Ei bine, aceasta are „la picioare’ 20 de bucătari chefi care să-i pregătească absolut tot ce își dorește. După ce nu s-au mai aflat în serviciul Reginei, foști angajați au dezvăluit care sunt obiceiurile culinare ale suveranei.
Regina Elisabeta mănâncă de patru ori pe zi, însă consumă doar porții mici. Darren McGrady a lucrat pentru Regina Elisabeta timp de 15 ani și apoi a publicat o carte despre obiceiurile culinare la Buckingham. Potrivit lui Darren, Regina nu sare niciodată peste micul-dejun, prânz, ceaiul de la ora 5 şi cină. Ba mai mult, oriunde s-ar afla în lume, în momentul în care în Marea Britanie bate ceasul ora 5, suverana cere să îi fie servit ceaiul.
Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:’E îndrăgostit’
Marea slăbiciune culinară a Reginei Elisabeta
Regina Elisabeta a II-a are o mare slăbiciune,
după cum a declarat Darren McGrady pentru publicația Hello!, în 2016. Suverana adoră
ciocolata.
„Este chocoholica supremă! Orice meniu care includea ciocolată era ales instantaneu‘, a declarat Chef-ul.
Pe de altă parte, Regina detestă usturoiul și
ceapa.
„Detestă usturoiul, era alimentul interzis la Buckingham‘, a spus McGrady despre Elisabeta a II-a.
În plus, Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată mâncare de tip fast-food. Nu a încercat nici să gătească vreodată, spre deosebire de Prințul Philip. Regretatului soț al suveranei îi plăcea să gătească atunci când avea prieteni în vizită, potrivit okmagazine.ro.
Meniul Reginei Elisabeta a II-a
Katie Nicholl, biograful regal, spune că
Regina Elisabeta preferă să servească la micul dejun o ceaşcă de ceai, câţiva
biscuiţi şi un bol cu cereale. În ceea ce privește prânzul, aceasta consumă
peşte la grătar cu spanac sau pui la grătar cu salată, spune McGrady. La ceaiul
de la ora 5, Regina Elisabeta alege biscuiții cu gem.
Având în vedere dezvăluirile lui McGrady, felurile de mâncare preferate ale Reginei Elisabeta sunt toast cu creveţi fierţi şi sandviş croque monsieur. Regretatul ei soţ, Prinţul Philip, prefera coulibiac de somon.