Regina Elisabeta a împlinit azi 94 de ani. Motivul pentru care obișnuia să își sărbătorească ziua și în aprilie și în iunie și cum și-a schimbat planurile, obligată de coronavirus

 Cica Cristina
.

Regina Elisabeta a II-a împlinește astăzi vârsta de 94 de ani. Precum era de așteptat, ziua sa de naștere se va sărbători discret, din pricina pandemiei de coronavirus.

Royal Visit,National Throat, Nose and Ear hospital and the Eastman Dental HospitalRoyal Visit,National Throat, Nose and Ear hospital and the Eastman Dental Hospital

Familia Regală britanică este recunoscută pentru multitudinea de tradiții înrădăcinate de-a lungul timpului, care se respecă cu sfințenie. Cu toate că Regina Elisabeta este născută pe data de 21 aprilie, Suverana mai este sărbătorită și în luna iunie. În fiecare vară are loc o ceremonie oficială, ce are legătură cu Trooping the Colour, o tradiție a regimentelor britanice, cu rădăcini înaintea nașterii reginei.

Citește și: Ce rol vor avea Kate Middleton și Prințul William în perioada crizei produse de coronavirus.Regina Elisabeta a II-a își pregătește nepotul să-i ia locul!

Pe câmpul de luptă, culorile unui regiment sau steagurile erau utilizate ca puncte de reper, regimentele fiind nevoite să mărșăluiască lent în rândurile soldaților, astfel încât să le permită să recunoască culorile regimentelor.

Încă din 1748, Trooping the Colour marchează și ziua oficială de naștere a suveranei.

Citește și: Prințul Harry a avut o întâlnire de 4 ore cu Regina Elisabeta.Ce au „negociat' cei doi

Anul acesta se sărbătorește discret, pe fondul pandemiei de coronavirus

Dacă până la acest moment, vara se sărbătorea la Buckingham Palace cu salve de tun trase în onoarea Reginei Elisabeta, cu multe steaguri și, binînțeles cu familia regală alături, anul acesta se va sărbători discret, în contextul coronavirusului.

Suverana consideră chiar nepotrivite salvele de tun având în vedere situația de la nivel global. În egală măsură, Palatul Buckingham a anunţat că nici parada militară nu va avea loc în acest an în luna iunie, notează libertatea.ro.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum o alintă familia pe Regina Elisabeta a II-a.Suverana Marii Britanii a primit adorabila poreclă în copilărie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton