Regina Elisabeta a II-a se răzbună pe Meghan Markle și Prințul Harry, după ce au părăsit familia regală. Ce le-a interzis Suverana Ducilor de Sussex

 Stamen Diana
.

Regina Elisabeta a II-a face orice ca să se răzbune pe Prințul Harry și Meghan Markle. Suverana a fost extrem de supărată, atunci când Ducii de Sussex au anunțat că vor părăsi familia regală și se vor muta în Canada. Regina Elisabeta a II-a le-a dat o lovitură neașteptată celor doi.

După decizia neașteptată luată de Meghan Markle și Prințul Harry, aceea de a renunța la familia regală, Suverana face tot ce îi stă în putință să le pună bețe în roate în tot ceea ce fac.

Ducii de Sussex au investit mult timp și bani în brandul lor Sussex Royal, ba chiar l-au înscris ca marcă înregistrată. După toate eforturile depuse de Meghan Markle și Prințul Harry, Regina Elisabeta a II-a le-a dat o lovitură neașteptată. Suverana și oficiali seniori au decis ca Ducii de Sussex să nu mai poată folosi 'Royal' în numele brandului lor, potrivit dailymail.com.

Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să lanseze sub acest nume, 'Sussex Royal', colecții de haine, bijuterii și cărți. Cei doi sunt nevoiți acum să se rebranduiască, iar vestea nu a fost una tocmai bună pentru ei.

Citește și: Motivul pentru care Regina Elizabeth a II-a le cere ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, să revină în Marea Britanie, la o lună după Megxit!

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri 'seniori' ai familiei regale britanice

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la rangul de membri ‘seniori’ ai familiei regale britanice. Ducele și Ducesa de Sussex au declarat că vor să devină independenți financiar.

'După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină', au transmis Meghan Markle și Prințul Harry.

FOTO: Hepta

Meghan Markle și Prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton