Regina Elisabeta a II-a a împlinit azi 95 de ani. Primul ei mesaj după moartea Prințului Philip

 Mirea Roxana
.

Regina Elisabeta a II-a împlinit, astăzi, 21 aprilie, vârsta de 95 de ani. Având în vedere faptul că Prințul Philip a încetat din viață pe data de 9 aprilie, aniversarea din acest an a reginei va fi sărbătorită într-un cadru privat. De asemenea, Regina Elisabeta a ținut să transmită un mesaj prin care să le mulțumească oamenilor pentru urările de bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a a împlinit azi vârsta de 95 de ani. Este prima dată, în șapte decenii, când aceasta nu îl are alături pe soțul ei. Prințul Philip a încetat din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Având în vedere pierderea ei, monarhul își sărbătorește ziua de naștere într-un cadru privat.

e4-5e4-5

Nu vor exista nici sărbători publice întrucât Regina Elisabeta trebuie să respecte o perioadă de doliu de două săptămâni, care se va încheia vineri. În momentul de față, monarhul se află la Castelul Windsor. Alături de ea sunt o parte dintre membrii familiei și aproximativ 20 de angajați, potrivit BBC.

Citește și: Ce avere lasă în urmă Prințul Philip moștenitorilor săi

Citește și: Ce avere lasă în urmă Prințul Philip moștenitorilor săi

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici.Ce apelativ i-a adresat

Citește și: Ce probleme de sănătate are Majda după Survivor:„Așa o să rămân toată viața'

Regina Elisabeta are două zile de naștere

Pe de altă parte, Regina Elisabeta a II-a a mai renunțat la o tradiție în contextul decesului Prințului Philip.

Regina Elisabeta a II-a are două zile de naștere. Aniversarea oficială a acesteia este marcată în cea de-a doua zi de sâmbătă a lunii iunie, prin parada militară „Trooping the Colour”, când peste o mie de soldaţi îmbrăcaţi în uniforma tradiţională de gală mărşăluiesc prin centrul Londrei.

Anul trecut, evenimentul nu s-a mai ținut din cauza restricțiilor pe fondul pandemiei de coronavirus. Anul acesta, sărbătoarea va avea lor pe 13 iunie, însă, evenimentul a fost din nou anulat din cauza decesului Prințului Philip.

De asemenea, data oficială a aniversării Reginei Elisabeta a II-a este şi ziua naţională a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Regina Elisabeta, primul mesaj după moartea Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a este foarte recunoscătoare pentru toate mesajele și urările de bine pe care le-a primit cu ocazia aniversării ei. Monarhul a ținut să le mulțumească public oamenilor care îi sunt alături cu sufletul în această perioadă.

„Cu ocazia aniversării mele de 95 de ani, am primit foarte multe urări de bine, ceea ce apreciez enorm.

Eu și familia ne aflăm într-o perioadă de mare tristețe și a fost un confort pentru noi toți să vedem și să auzim tributurile aduse soțului meu de către cei din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume.

Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale', a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton